Musikskoleelever giver koncert i Sæby Kirke

Musikskoleelever giver koncert i Sæby Kirke

10. oktober 2021 - kl. 7:46 - af

Mandag den 11. oktober kl. 19.00 giver elever fra Musikskolen i Frederikshavn Kommune koncert i Sæby kirke.

Eleverne, der overvejende spiller klassisk musik, spiller jævnligt koncerter både på musiskolen, men også i landsdelens kirker.

Denne aften i Sæby Kirke giver eleverne en prøve på deres kunnen. Klavereleverne spiller på flyglet, og elever på klarinet, cello og andre instrumenter spiller sammen og hver for sig i forskellige konstellationer i et bredt sammensat program. Der bliver mulighed for at høre musik af bl.a. Gabriel Fauré, Hengeveld, Chopin og Gurlitt.

Der er gratis adgang til koncerten, som varer en lille time.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskoleelever giver koncert i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER