Velholdt landejendom velegnet til hestehold

Velholdt landejendom velegnet til hestehold

30. november 2019 - kl. 13:25 - af

EDC Jensen & Riise: Nu udbydes den sjældent velholdte landejendom “Østmark” beliggende ganske tæt på Dybvad og Søparken. Dybvad er en hyggelig landsby med mange ildsjæle, som brænder for udvikling og attraktive tiltag for byens borgere. Dybvad tilbyder folkeskole, børnehave, indkøbsmuligheder samt et yderst attraktivt foreningsliv med aktiviteter for alle generationer af familien. Ejendommen er derfor oplagt til familien, som søger en bynær placering, men alligevel har alle fordelene ved at bo på landet.

Østmark er oplagt til hestehold eller anden pladskrævende erhverv eller hobby, da der til ejendommen hører en harmonisk og tilpas bygningsmasse bestående af 430 m2 isoleret hal med ovenlys og god loftshøjde opført i 2010. I dag anvendes den til heste og fra hallen er der udgang til velanlagt ridebane, men bygningen vil kunne anvendes til virkelig mange anvendelsesformål. Endvidere stor garage på 96 m2 med elporte og værksted, 80 m2 maskinhus, 145 m2 lade samt 275 m2 stald. De tilhørende minkhaller fjernes af sælger inden overtagelse. De nydelige udbygninger fremstår overalt i god vedligeholdelsesmæssig stand med blandt andet nyere tage. Ejendommens jordtilliggende, som udgør omkring 3,7 ha, ligger i umiddelbar tilknytning til ejendommen.

Stuehus med glaceret tagsten præsentere sig flot på den smukt anlagte gårdsplads og er på én gang både hyggelig, charmerende og rummelig. Stuehusets stueplan rummer køkken, der ligger i åben forbindelse til en dejlig spisestue med gulvvarme, hvorfra der igennem fransk dør er adgang til to lyse stuer. Herudover soveværelse med faste skabe og eget toilet, entré, gang, badeværelse og et godt bryggers med grovkøkken og plads til vaskefaciliteter. Fra bryggerset er der adgang til en dejlig udestue med store vinduespartier, der sikre et skønt lysindfald samt en flot udsigt til haven og de omkringliggende marker. 1. salen byder velkommen med stor lys stue, værelse og walk in closet. På 1. salen er der rig mulighed for at etablere yderligere værelser.

Ejendommens smukke have er anlagt, så den er let at holde og på den sydvendte terrasse kan eftermiddags- og aftensolen nydes i samvær med familie og venner.

Adresse: Østmarkvej 11, 9352 Dybvad

Mægler: Martin Riise

Sagsnr.  93005161

Type:  Landejendom

Boligareal: 180 m2

Grundareal: 37.335 m2

Rum:  7

Værelser: 3

Antal plan: 2

Byggeår: 1938

Energimærke:  D

Pris: 2.598.000 kr

Ejerudgifter: 3.198 kr

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt landejendom velegnet til hestehold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger