Årets spildag for hele familien<br>…

Årets spildag for hele familien

30. oktober 2019 - kl. 9:06 - af

Hvad enten du er til konsol-, PC- eller de klassiske brætspil, så er Nordisk Spildag lørdag den 9 november kl. 10.00-14.00 på Frederikshavn Bibliotek din mulighed for at teste en masse fede spil. Biblioteket lægger op til en dag med spil, gaming, konkurrencer og sjove oplevelser for hele familien.

Verden er fuld af sjove spil, og der er noget for alle. Til Nordisk Spildag kan du både spille det bedste og mest populære, men også noget nyt, du ikke har prøvet før, eller du kan give dig i kast med én af de gode gamle kendinge og klassikere.

Spil for alle
Du kan blandt andet dykke ned i den virtuelle verden med Playstation 4 VR og lasergame eller prøve Super Hot. Du kan også møde nogle vaskeægte brætspilsentusiaster, når de lokale spilklubber Fantastica og Quendi kigger forbi og udfordrer i Magic Cards, Warhammer, brætspil og meget mere.

Går du rundt med en lille skakspiller i maven er Sæby Skakklub tilstede, og du har mulighed for at teste dine evner i en venskabelig kamp mod klubbens mester.

Spildagen er for alle, og selv de helt små kan være med til at tegne og male eller spille brætspil for de yngste. Undervejs vil der også være konkurrencer med flotte præmier på højkant! Bl.a. er der biografbilletter til de flotteste cosplaykostumer – to til voksne og to til børn.

Bog & Idé deltager med en stand, hvor de præsenterer de nyeste og bedste spil på markedet lige p.t. – og selvfølgelig kan de også svarer, hvis der er spørgsmål til specifikke spil.

Nordisk spiluge
Nordisk Spildag er kulminationen på en uge, som både er Nordisk og International Spiluge. – På bibliotekerne i Skagen og Sæby varmer vi op til den helt store dag med Game Time, fortæller bibliotekar og spilleentusiast Freja Bak Madsen fra biblioteket. Det bliver to aftener med nye og gamle brætspil og besøg af spilleklubben Fantastica – mandag den 4. november i Skagen og tirsdag den 5. november i Sæby, begge dage kl. 18.30-21.00.

Bag om Figment
Hvordan bliver et computerspil til? Spilproducent Jonas Byrresen fra Aalborgfirmaet Bedtime Digital Games tager torsdag den 7. november, kl. 19.00, på Frederikshavn Bibliotek tilhørerne med ”behind the scenes”, hvor han bl.a. fortæller om udviklingen af det prisvindende spil Figment. Billetter til foredraget finder du på bibl.frederikshavn.dk

Alle aktiviteter i forbindelse med Nordisk Spildag og Game Time er gratis. Du skal blot trække stikket og slippe spilleglæden løs!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets spildag for hele familien
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger