RealMæglerne Sæby: Bjælkehus fra 2007 på lukket villavej

RealMæglerne Sæby: Bjælkehus fra 2007 på lukket villavej

3. september 2018 - kl. 9:06 - af

Hans Dyres Vej er en stille og børnevenlig villavej med kort afstand til skole, idræt og indfaldsveje. På den anden side af vejen er der direkte adgang til fredskov. Der er kort afstand til golfbanen og Sæbygård Slot. Der et større friareal, hvor børn og dyr kan boltre sig, blot I husker at rydde op efter jer. Sæby er en flot kulturby, der er beliggende mellem skov og strand, her er musik i sommerlandet, skøn strandpromenade, dejligt havnemiljø, shopping, svømmehal, sportsaktiviteter, golf, børnevenlige sandbadestrande og meget meget mere.

Velkommen til dette flotte bjælkehus med dejlig stor træterrasse, nem have og jordvarme.

Haven er pænt anlagt og nem at holde. Flisebelagt indkørsel og grusbelagt areal – det må gerne være en nydelse at være husejer. Her er smukke blomster i krukker og haven er omkranset af hæk og meget privat. Et træskur med samme look som huset anvendes i dag til haveredskaber og -møbler.

Fra garagen er der direkte adgang til husets store entre, hvor der er plads til masser af fodtøj og overtøj i det store skab, som også rummer teknikrum. Du får et dejligt stort viktualierum og et godt stort bryggers med vaskesøjle, opvaskemaskine og grovkøkken. Køkkenet er med alt i hårde hvidevarer, keramiske kogeplader og et uundværligt wok-gasblus. I forbindelse med køkkenet er en fantastisk rummelig stue med sofagruppe og spiseplads. Det er her, du har direkte udgang til den store træterrasse, som blev lavet i foråret 2015. Soveværelset har eget bad med dampkabine, og de tre andre regulære soverum har adgang til et mindre badeværelse også med dampkabine. Dampkabinerne kan naturligvis anvendes på normal vis uden damp.

Der er klinkegulv med gulvvarme overalt. Trådløse kontakter til lys. Alle lofter er ført til kip og giver en helt unik og uventet rumfornemmelse.

Fremvises gerne ved henvendelse til RealMæglerne Sæby på 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'RealMæglerne Sæby: Bjælkehus fra 2007 på lukket villavej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER