Hjerteforeningen Sæby klar med nye aktiviteter i efteråret 2018

Hjerteforeningen Sæby klar med nye aktiviteter i efteråret 2018

22. juli 2018 - kl. 5:13 - af

Hjerteforeningen Sæby er klar med nye aktiviteter for efteråret 2018. Der udbydes et alsidigt program med bl.a. motion, blodtryksmåling, mad og foredrag.

Der lægges for mandag den 14. august kl. 18,30 med ”Beach Walk” i samarbejde med Sæby Gymnastikforening. Der er start fra Sæby Søbad, og turen på ca. 3 kvarter er gratis. Undervejs serveres en lille forfriskning.

Tirsdag den 21. august kl. 10 starter de snart legendariske traveture på Hjertestien i Gybels Plantage. Turen varer ca. 40 min. Der traves hver tirsdag frem til jul. Det er gratis at deltage; man møder bare op. Onsdag den 22. august kl. 10 er der tilsvarende gåture på Kløverstierne med start fra broen på Sæby Havn.

”Hjertemotion” i samarbejde med Benefit (Sæby Fysioterapi) starter igen mandag den 20. august kl. 16, og et nyt hold den 7. januar. Motionen er tilrettelagt, så pulsen kommer i vejret, og det er møntet på folk, der vil gøre noget godt for deres hjerte og velvære samt deres pårørende. Tilmelding skal ske forud til merethe.gaardbo@gmail.com.

Torsdag den 30. august og torsdag den 6. september kl. 15-17 tilbydes ”Måling af blodtryk” hos Matas Sæby og på Sæby Apotek. Uddannet personale fra Hjerteforeningen forestår målingerne. Alt for mange går rundt med forhøjet blodtryk uden at kende det. Pludselig en dag kan det være fatalt, hvis ikke blodtrykket kommer under behandling i tide.

”Børnebørns madværksted”- denne gang under kyndig ledelse af Elsa Toftelund – gentages med start torsdag den 20. september og løber over 4 gange. Kurset er tilrettelagt, så børn sammen med deres bedsteforældre lærer om sunde kostvaner. Udviklingen af projektet er støttet af Nordeafonden. Lions Club Sæby har denne gang bevilget et beløb til fremme af madværkstedet. Kurset afvikles i skolekøkkenet på Sæby Skole. Tilmelding til på tlf. 25271204. Pris 230 kr. pr. ”par”.

Mandag den 3. september kl. 10 byder Kirsten Sørensen i samarbejde med Sæby Gymnastikforening på sund motion i form af ”Hjerte – krop – balance” i Sæby Fritidscenter. Der trænes til 24 runder. Tilmelding hos Sæby Gymnastikforening.

Torsdag den 11. oktober kl. 19 bydes i samarbejde med FOF Vendsyssel på foredraget ved Silas Holst ”Mit liv i regnbuen”, som afvikles i Manegen i Sæby Kulturhus. Silas Holst er ambassadør for Hjerteforeningen, men er især kendt som danser og skuespiller, men også som far i en regnbuefamilie. Den utraditionelle levevis giver stor mening i Silas’ liv. I foredraget sætter han regnbuefamilien som familiekonstellation ind i en bredere samtidskontekst. Mobning fyldte meget i Silas Holsts unge år, og foredraget tager derfor afsæt i egne oplevelser med mobning. Billetter købes hos FOF tlf. 70255050. Læs mere på www.fof-vendsyssel.dk

Der kan læses meget mere udførligt på saeby.hjerteforeningen.dk om de forskellige tilbud og aktiviteter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningen Sæby klar med nye aktiviteter i efteråret 2018' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER