Advokatkontoret på Torvet har fået nyt navn

Advokatkontoret på Torvet har fået nyt navn

29. juni 2018 - kl. 0:35 - af

Advokat Jacob Dalsgaard har valgt at gå solo og videreføre kontoret i Sæby og Aalborg som tidligere. Dette medfører ikke nogen ændringer for nuværende kunder. Nye Sæby kunder vil møde samme lokale arrangement som tidligere og samme ansigter på adressen i Vestergade.

Jacob Dalsgaard fortæller, at det parløb, der har tegnet advokatkontoret tidligere, er ophørt.

”Vi har forskellige ambitioner i forhold til fremtiden og har derfor valgt at gå hver til sit. Det betyder ikke en masser i det daglige, da de ansatte fortsat er de samme. Jeg brænder jo vildt for Sæby og har som lokal mand mange interesser i, at tingene her fungere. Derfor ligger det mig naturligvis også meget på sinde at man fortsat kan få professionel advokathjælp helt lokalt uanset sagens indhold.

Vi kan fortsat tilbyde hjælp i stort set alle henseender, og der vil altid være kaffe på kanden, hvis der skulle opstå problemer eller et spørgsmål, der bare kræver et svar”, slutter Jacob Dalsgaard.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Advokatkontoret på Torvet har fået nyt navn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER