Venstre vil “sidde på hænderne” i Frederikshavn Byråd!

Venstre vil “sidde på hænderne” i Frederikshavn Byråd!

10. marts 2018 - kl. 11:48 - af

Nu har jeg genlæst referatet 3 gange for at være sikker (Nordjyske 8.3.). På Venstres Kommuneforenings generalforsamling, hvor de havde selvransagelse ovenpå kommunevalget, var der intet om venstres katastrofale håndtering af kommunens (borgernes) penge, da de sad ved magten, som mulig forklaring på, nu for anden gang, at være fravalgt af borgerne? Birgit Hansen og socialdemokraterne inviterede igen venstre med i samarbejdet om, at forvalte borgernes penge. Godt gået Birgit. Langt de fleste borgere er mere interesseret i ansvarlig forvaltning af vores penge i et konstruktivt samarbejdende byråd, langt mere end hvem der vandt valget. Her har borgmesteren en meget stor betydning. Uanset partifarve. Hvad Birgit Hansen til fulde har bevist.

Henrik Buchhave noterede med glæde, at den nuværende byrådsgruppe har besluttet ”at sidde lidt på hænderne med hensyn til at give alle de gode idéer til borgmesteren”. Vi skal samarbejde, men det behøver ikke at være os, der forsyner modstanderen med de bedste idéer, sagde Henrik Buchhave (regionsrådsmedlem og formand for Venstres Kommuneforening og partiets folketingskandidat i Frederikshavnkredsen).

Jeg vælger at tro, at Henrik Buchhave står meget alene med det synspunkt blandt venstremedlemmerne? Og glæder mig over, at han ikke er valgt til byrådet og folketinget.

(PS Jeg er hverken socialdemokrat eller venstremand, men borger i Frederikshavn Kommune)

Mogens Blæhr

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre vil “sidde på hænderne” i Frederikshavn Byråd!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER