Hjerteforeningen Sæby har valgt ny bestyrelse

Hjerteforeningen Sæby har valgt ny bestyrelse

9. marts 2018 - kl. 0:31 - af

Her fremlagde formanden Merethe Gaardbo en fyldig beretning om Hjerteforeningens arbejde på landsplan og omtalte endvidere de mange aktiviteter, som foregår i Sæby og omegn.

Kasserer Elin Hyttel fremlagde regnskabet, som udviste overskud, til orientering for de fremmødte. Regnskabet revideres centralt af revisorer i hovedforeningen.

Der var en række valg til bestyrelsen. Flere blev genvalgt, mens hjertesygeplejerske Tove Hanghøj nyvalgtes. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med genvalg af Merethe Gaardbo som formand og Kirsten Sørensen som næstformand. Elin Hyttel er kasserer, Ann Larsen sekretær, Per Rye er presse- og annonceansvarlig, Bo Baake forestår web og IT, mens Tove Hanghøj er bestyrelsesmedlem uden portefølje. Jane Vejstrup og Irma Frederiksen valgtes til suppleanter. Finn Brunø ønskede efter en længere årrække i bestyrelsen at stoppe. Merethe Gaardbo takkede ham for en stor og solid indsats.

Hjerteforeningen Sæby repræsenterer Hjerteforeningen i lokalområderne Sæby, Østervrå, Dybvad, Lyngså, Hørby og Voerså og bidrager til landsdækkende arbejde med oplysning, forebyggelse og patientstøtte.

Inden generalforsamlingen blev der budt på et særdeles tankevækkende og medrivende foredrag ved læge ”Mamma Doc” Wiera Jensen, der fortalte om sit liv – ikke mindst i krigszoner. Især kunne det genere Mamma Doc, når parterne i en krig ikke respekterede Geneve-konventionen. Selv om det var dybeste alvor, blev der også plads til muntre anekdoter.

Næste arrangement afvikler Hjerteforeningen Sæby sammen med FOF Vendsyssel torsdag den 12. april i ”Manegen”, når TV-vært og journalist Jens Gaardbo holder foredrag ”Frederikshavneren der aldrig rigtigt rejste hjemmefra”. Billetter købes hos FOF på tlf. 70255050 eller på www.fof.dk/vendsyssel

Søndag den 22. april 2018 ca. kl. 10-13 er der Landsindsamling til fordel for Hjerteforeningen i Danmark. Meld dig som indsamler for en god sag på Hjerteforeningens hjemmeside: www.saeby.hjerteforeningen.dk eller e-mail: meretegaardbo@gmail.com. På TV2 Charlie er Jens Gaardbo vært i aftenens ”Hjertegalla”.

Og over 5 onsdage i maj starter man nye cykelture i samarbejde med Sæby Motionscykelklub. Der kan læses mere om aktiviteterne på foreningens facebook-side eller www.saeby.hjerteforeningen.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningen Sæby har valgt ny bestyrelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER