Store juleshow hos Skøjte og Sportsforening Nord

Store juleshow hos Skøjte og Sportsforening Nord

14. december 2017 - kl. 15:40 - af

I weekenden afholdte Skøjte og Sportsforening Nord deres store juleshow.

Mange børn, teenagere og voksne skøjtede forskellige juleshows, og årets tema var: ”Hvad man kan ønske sig i julegave”.

Her kunne man se alt fra Smølfer, Cars racerbiler, Klokkeblomst, penge, sko til Barbie dukker, og løberne gav den max gas, og stemningen var høj i hallen. De yngste skøjteskolebørn på kun 5 år gjorde det godt, og der ud over havde showet også konkurrenceløbere helt op til danske mestre på isen.

Årets Luciabrud var Laura Dollerup, som havde fået flest stemmer af alle løbere i foreningen. Laura, der ellers bor i Århus, træner fast i klubben hver weekend. Hun er så glad for foreningen, det sociale samvær, træner og det gode kammeratskabe, så det vil hun ikke undvære.

Vanen tro havde de også Amerikansk lotteri med utrolig flotte præmier, som forskellige firmaer havde sponsoreret. Disse sponsorater betyder meget for foreningen, så der er mulighed for at glæde mange børn, unge og voksne.

Et af showets numre var en kælke-sang, hvor nogle af de mindste blev trukket afsted på kælke på isen, og da man så efter arrangementet kom ud, og alle træer bugnede af glitrende sne, kunne der vist ikke findes en bedre måde at fejre 2. søndag i advent.

Trods juleshowet er klubben ikke helt gået på juleferie endnu, der er stadig noget træning tilbage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store juleshow hos Skøjte og Sportsforening Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER