Vi er klar over, pengene skal ind, før de kan bruges

Vi er klar over, pengene skal ind, før de kan bruges

26. oktober 2017 - kl. 8:26 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Borgmester Birgit Hansen.

“Pengene skal ind, før de kan bruges”

Sådan udtalte Dansk Industris formand forleden.

Vi er klar over, pengene skal ind, før de kan bruges, og det er en af årsagerne til, vi er så bevidste om værdien af erhvervsfremme og værdien af arbejdspladser.

Vi kan altså noget her i Danmarks nordligste kommune, og vi kom igen på landkortet forleden, da dagens inspirations historie på TV2 landsdækkende nyheder, var historien om den planlagte havneudvidelse på Danmarks største fiskerihavn nemlig Skagen Havn. Dertil kunne vi have tilføjet: ja læg også lige mærke til vores udvidelse på vores anden store erhvervshavn i kommunen nemlig på Frederikshavn Havn. Vi gør noget, der hvor vi er bedst – nemlig investerer og udvider der, hvor vi gode i forvejen – her på det maritime område. Og apropos havne: Sæby Havn har vi også planer for.

Der er ingen snuptag til økonomisk vækst og dermed skatteindtægter. Der er det lange seje træk – arbejdspladser, bosætning og dermed skatteindtægter til bedre velfærd.

Derfor forsætter vi politisk den gode vej med erhvervsfremme og samarbejde med virksomheder og fagbevægelsen.

Vi samarbejder med og bakker op om erhvervet i vores kommune, så de kan udnytte muligheder for vækst og skabe arbejdspladser. Det er nemlig det, de kan. Og det er karakteristik for alle erhverv – hele paletten – i kommunen.

Der er nok, der vil kritisere. Nok der finder huller i osten og er skeptiske. Nok der mener “alt er galt”.

Nok der kunne hævde: “så fik hun da rost alle”. Ja det var også planen. For trods udfordringer skal der fra borgmesterstolen udtrykkes ros og taknemlighed for indsatsen.

Vi knokler videre med at finde muligheder og udnytte dem til gavn for mennesker i Frederikshavn Kommune.

Den energi jeg oplever som borgmester fra vores erhvervsliv, vores fagbevægelse, vores ansatte og borgerne i al almindelighed for stadig at ville videre, den er uvurderlig og vejen til muligheder og vækst. Det er den kampgejst, der skal skabe nye arbejdspladser og tiltag i øvrigt, så her er godt at bo, arbejde og drive erhverv.

Vi går aldrig hjem!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi er klar over, pengene skal ind, før de kan bruges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER