Stena Line lancerer nyt koncept:  Solo med børn på ski

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stena Line lancerer nyt koncept: Solo med børn på ski

8. oktober 2017 - kl. 14:00 - af

Drømmer du om at tage børnene med på skiferie, og har du ingen voksne rejsekammerater at tage af sted med? Tag med Stena Line og en masse andre “i samme båd” på solo med børn på ski!

Stena Line lancerer nu et nyt koncept. Solo med børn på ski er udviklet specielt til voksne, som gerne vil rejse på skiferie med børn, men som ikke har en anden voksen rejsekammerat at tage af sted med. Turen går til smukke Beitostølen i Norge.

– Vi har lagt særlig vægt på, at det skal være så let og overskueligt som overhovedet muligt at rejse på skiferie med børn, også selvom du er alene med dem. Derfor har vi nøje udvalgt en destination og en pakke, som er både børnevenlig og let at gå til, siger Karin Møller Toft, Route Marketing hos Stena Line, og kvinden bag udviklingen af produktet, i tæt samarbejde med destinationen Beitostølen.

Når du tager solo med børn på ski, møder du andre ligesindede, som også rejser alene med børn. Alle er i samme båd (helt bogstaveligt talt). Når flere “aleneforældre” rejser med børn sammen, er der basis for, at man kan snakke sammen og børnene kan lege og få nye venner.

I Beitostølen indlogeres alle på samme hotel, hvor morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Fra hotellet er der kort gå-afstand til alpine skipister samt langrendsspor og aktiviteter.

Kun for voksne, der rejser alene med børn
– Solo med børn på ski er en tur kun for voksne, som rejser alene med børn. Når konceptet er sat op på denne måde, er det nemmere at spørge andre, om de lige kan holde øje med lille Peter, mens man hjælper Anna hen til skiskolen. Det giver en ro at vide, at man ikke er “alene”, selv om man rejser solo med børn, fortsætter Karin Møller Toft.

To planlagte datoer for afrejse i 2018
Stena Line går i første omgang ud med to planlagte datoer for afrejse i 2018, nemlig mandage i uge 3 eller uge 4. Udrejse er mandag aften kl. 18.30 med færgen Stena Saga til Oslo, hvor man sover i kahyt om natten. Næste morgen kl. 7.30 er færgen i havn, og bussen til Beitostølen afgår fra terminalen tirsdag morgen. Gæsterne ankommer til Beitostølen inden frokost – og allerede nu kan man komme ud på skiene. Hjemrejse fredag aften med Stena Saga fra Oslo kl. 19.30 (Bussen afgår fra Beitostølen ca. kl. 15). Her overnatter man igen i kahyt og ankommer til Frederikshavn lørdag morgen kl. 7.30.

Indlogering på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen
Gæsterne bliver indlogeret på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen i et dobbeltværelse med plads til op til 2 ekstrasenge. Her har man 3 overnatninger inkl. morgenmadsbuffet og aftensmad. På hotellet er der en stor pool, og man bor tæt på skipister og langrendsspor med kort gå-afstand til alle aktiviteter.

Det hele er med i pakken
– Rejser man solo med børn på ski med Stena Line, er der tænkt på det hele – det eneste, man skal gøre, er at tage børnene med og komme af sted! Med solo med børn på ski er turen inkl. færge t/r, bustransport til destinationen, ophold, morgen- og aftensmad, liftkort, og man får endda 20% rabat på skileje samt 10% rabat på skiskole og aktiviteter. Det bliver ikke meget lettere at komme afsted!, udtaler Karin Møller Toft.

Om Beitostølen
Familievenlige pister, sjove aktiviteter, og udfordringer for alle niveauer venter i smukke Beitostølen ved Jotumheimen, hvor der er kort afstand til det hele, og du kommer let rundt på ski eller til fods. Foruden de alpine pister er der også snow park samt ikke mindre en 320 km flotte langrendsløjper.

Om Stena Line
I 2016 rejste over 7,3 millioner passagerer med Stena Line. Derudover blev der transporteret cirka 1,6 millioner biler og godt 2 millioner fragtenheder på vores fartøjer.

· 20 færgelinjer i Skandinavien, Storbritannien og Baltikum
· Forbindelser mellem 10 lande
· Ca. 35 fartøjer
· Ca. 5.200 ansatte
· Omsætning på SEK 12.500 millioner

Connecting Europe for a sustainable future
Vores mission er at øge værdien for aktionærerne gennem overkommelig og smidig færgetransport med et absolut engagement i forhold til sikkerhed og pålidelighed og et reduceret miljøpåvirkning.

Vi leverer effektivitet og bæredygtighed baseret på omtanke – omtanke for vores kunder, omtanke for vores ressourcer og omtanke for hinanden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stena Line lancerer nyt koncept: Solo med børn på ski' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger