​Danmark Spiser Sammen<br> også i Manegen i Sæby

​Danmark Spiser Sammen
også i Manegen i Sæby

19. april 2017 - kl. 6:11 - af

I 2017 arrangerer Ældre Sagen sammen med Folkebevægelsen mod ensomhed en landsdækkende kampagne, hvor Danmark spiser sammen. Først og fremmest i uge 17, men også resten af året. Sidste år spiste over 20.000 mennesker sammen i uge 17.

I Sæby er der foreløbig et arrangement, nemlig torsdag den 27. april kl. 12 ved ”Manegen” Sæby Kulturhus.

“Danmark Spiser Sammen” er en national begivenhed, hvor Folkebevægelsen mod Ensomhed sætter fokus på ensomhed i Danmark.

Vi er vant til at mødes om måltidet. Det er en del af vores kultur. Derfor er det fælles måltid i hverdagen et godt afsæt, når vi skal gøre en forskel. I måltidet oplever vi nærvær, nyder maden og samværet med hinanden, og her styrker vi gamle fællesskaber og etablerer nye.

Læs mere om Folkebevægelsen mod ensomhed og “Danmark Spiser Sammen” her:

I uge 17 spiser vi løs
Vi skyder “Danmark Spiser Sammen” i gang mandag den 24. april. Ældre Sagens 215 lokalafdelinger arrangerer hele ugen hundredvis af spisearrangementer over hele landet. Nogle af arrangementerne laves sammen med andre, blandt andet efterskolerne. Privatpersoner arrangerer også måltider i uge 17.

Find et spisearrangement her på Danmarkskortet

Alle kan være med
Alle kan være med i “Danmark Spiser Sammen”. Det kræver bare, at man har lyst til at lave et spisearrangement, hvor man inviterer nye med.

Det er ikke kun for dem, som er med i Folkebevægelsen. Det er for alle, som har lyst til at gøre en ekstra indsats mod ensomhed og for fællesskabet.

Læs mere om ensomhed

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '​Danmark Spiser Sammen
også i Manegen i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER