Strejke på Danish Crown i Sæby…

Strejke på Danish Crown i Sæby…

6. april 2017 - kl. 17:01 - af

Danish Crown er torsdag ramt af strejke på flere af virksomhedens slagterier

Danish Crown i Sæby blev torsdag ramt af en arbejdsnedlæggelse, som betød, at der ikke blev slagtet lige så mange grise som normalt. Ca. 200 af slagteriets medarbejdere strejker i protest mod slagteriledelsens krav i de igangværende overenskomstforhandlinger.

Danish Crowns pressechef, Jens Hansen, bekræfter strejken over for Finans, og forklare, at den kommer på et dårligt tidspunkt.”Vi er virkeligt trætte af denne situation, for vi har kunder, der lige nu står og skal bruge masser af kød op til påske”. siger Jens Hansen.

Strejken sker i protest mod, at slagteriet vil sænke lønnen og bestemme, hvornår medarbejdere skal arbejde over. Slagteriarbejderne i Sæby har ifølge Jens Hansen meddelt, at de går i arbejde igen fra fredag morgen uden at holde møde først.
Årsagen til strejken er igangværende overenskomstforhandlinger, hvor ledelsen i Danish Crown ifølge Klaus Olesen ønsker at sænke lønnen og i højere grad vil bestemme, hvornår medarbejdere skal arbejde over.

»Ledelsen i Danish Crown vil give os mindre i løn og samtidig gøre sådan, at vi ikke kan sige nej tak til overarbejde. Det bliver en form for systematisk overarbejde, og det kan vi ikke være med til,« siger Klaus Olesen.

Et forsøgt på at få en kommentar fra tillidsmanden på Danish Crowns slagteri i Sæby, Karsten Thomsen, er ikke lykkedes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Strejke på Danish Crown i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER