Borgerforeningen i Lyngså<br> og Værestedet går sammen

Borgerforeningen i Lyngså
og Værestedet går sammen

13. marts 2017 - kl. 9:43 - af

Den årlige generalforsamling i Lyngså Borgerforening og Årsmødet i kulturhuset Værestedet holdes i år på samme dag, tirsdag aften 21. marts i Værestedet.

Bestyrelsen i Lyngså Borgerforening og i kulturhuset Værestedet er blevet enige om, at holder deres årsmøder sammen. – Vi kan ikke se fornuften i at ulejlige de sammen mennesker to gange, forklarer kasserer i borgerforeningen Jytte Juul, i stedet håber vi, at flere har lyst til at deltage i det dobbelte årsmøde.

Bestyrelserne i de to foreninger vil gerne høre, hvad byen og oplandets borgere har af holdninger og ideer til det fremtidige arbejde – dels i borgerforeningen og dels i kulturhuset. – Det er altid dejligt at få reaktioner på det arbejde, der er foregået i det forløbne år, understreger Jytte Juul, og vi er altid interesserede i at høre, om der er nogen, der har nye ideer, vi kan tage fat på.

Årets gang og 2017
Værestedet er klar til nye udfordringer, ikke mindste efter at der er kommet ny garderobe, toiletter og varmeanlæg. Kan det give mere udlejning, og hvad betyder det, at huset er blevet mere brugervenligt?

Borgerforeningen har fået penge til to shelters og muldtoilet, som opføres på legepladsen, men det vil de fortælle mere om til generalforsamlingen, og hvordan går det mon med Hjertestien, og er der opgaver til landsbypedellerne i Lyngså?

Der er mange spændende udfordringer i 2017, så hvad mener borgerne i Lyngså og omegn om det?

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerforeningen i Lyngså
og Værestedet går sammen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger