Julemanden skabte stor<br> glæde i Voerså

Julemanden skabte stor
glæde i Voerså

29. november 2016 - kl. 16:02 - af

Da Voerså Borgerforenings formand, Bjarke Laubek, midt eftermiddag søndag 27. november annoncerede i højtaleren, at der stod et rensdyr ulovligt parkeret udenfor Voersåhallen, stormede alle børnene i hallen op til ham.

Nogle af børnene ville meget gerne snakke med ham, der kørte rensdyrene. Det kunne de sagtens få lov til, de skulle bare alle sammen råbe ”julemand” i kor flere gange, så kom han ind. Selvfølgelig kom julemanden ind og hilste på de 175 børn og voksne, der var mødt op i hallen til stor glæde for ikke mindst børnene.

Dog var der et par af de mindste, der gik totalt i panik, men det ordnede sig, da julemanden lagde et par slikposer på bordet, og da han på afstand ønskede glædelig og jul var på vej væk, fandt det ene barn ud af, at han i hvert fald var flink – dagen var reddet.

Det var Voerså Borgerforening, Voerså IF og Den lokalt forankrede skole, der i fællesskab havde arrangeret julens komme til Voerså. Byens flagallé var oppe, juletræet på torvet var tændt og julebelysningen i form af stjerner med fiberlys blev tændt senere på dagen. Så kunne julen bare komme an.

I hallen underholdt gruppen Skidt Mads, alt imens der blev danset og leget omkring juletræet. De voksne nød kaffe, kage, gløgg og æbleskiver samt nysgerrigt kiggede efter, om der skulle være gevinst, på det amerikanske lotteri.

Sidste punkt på programmet var udtrækning blandt medlemmer af borgerforeningen, der på tidspunktet havde betalt kontingent. Vinderne af en juleand med rødvin blev Charlotte og Chris Kramme samt Hanne Mellergaard Kristensen.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemanden skabte stor
glæde i Voerså'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER