Julemanden tændte julelys og juletræ i Sæby

Julemanden tændte julelys og juletræ i Sæby

27. november 2016 - kl. 16:59 - af

En kold og klar eftermiddag, sådan var det, da julelysene skulle tændes på Sæby Torv denne søndag.

Julemarkedet, der har fyldt godt på Torvet, var i gang med de sidste timer, og folk begyndte kort efter kl. 15 at strømme til, for julemanden skulle tænde træet og de flotte julelys i hele byen.

Nisseorkesteret sørgede for den helt rigtige stemning, og med blink på taget ankom stigevognen fra Beredskabet for at hjælpe årets julemand til tops, alt var helt perfekt, men den kære julemand havde ikke helt styr på klokken, og det kom derfor som en overraskelse, både for de fremmødte og dem der ikke var nået helt til Torvet, da han begyndte nedtællingen allerede 15.53. Der blev talt ned fra 10 og 6 minutter før tid var der lys på træet og belysningen i byen, et smukt syn som altid men ikke helt timet desværre.

Næste gang julemanden er på slap line, er når han kommer til Sæby fra vandsiden den 11. december kl. 13 på Havnen. Her har han lovet at være mere præcis, og ligeledes lover han slikposer til ALLE børn, og det er med garanti.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemanden tændte julelys og juletræ i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER