Nyt værktøj fremmer<br> Sæbys boligmarked

Nyt værktøj fremmer
Sæbys boligmarked

26. november 2016 - kl. 0:57 - af

Med et nyt salgsværktøj, der automatisk opsporer potentielle købere på de sociale medier, rammer Sæbys boligsælgere målgruppen mere præcist. Mægler forventer 25 procent kortere liggetider.

Det rummelige køkken-alrum, udsigten fra altanen eller beliggenheden i lokalområdet. Nyt markedsføringsværktøj, som nu introduceres i Sæby, spiller på den enkelte boligs stærkeste kort ved at kombinere tre forklarende tekster med otte beskrivende billeder. Herefter benyttes samtlige 24 kombinationer i annoncer på de sociale medier. De kombinationer, der genererer flest klik, henvendelser og downloads af salgsopstillinger, bliver genbrugt og boostet.

– Systemet er netop kommet hertil fra Norge, hvor det har forkortet liggetiderne med 25 procent. Jeg tror, at vi kommer til at opleve det samme her i Sæby. Samtidig kan den ny løsning i et vist omfang ændre flyttemønstrene i vores region, forklarer ejendomsmægler Carsten Jørgensen fra Nybolig Sæby.

Målretning med kunstig intelligens
Alt sammen sker helt automatisk ved hjælp af en avanceret algoritme, som justerer og præciserer både annoncer og modtagere alt efter responsen. Nybolig har med konceptet SmartSalg taget det nye salgsværktøj til sig som den første mægler i Sæbyområdet, og erfaringerne fra Norge viser, at markedsføringsformen kan blive en game changer på ejendomsmarkedet.

– SmartSalg er mere fleksibelt end anden markedsføring og optimerer konstant annonceringen til den enkelte målgruppe. Algoritmen kontrollerer løbende responsen og eksponerer også boligemnet for mennesker, som ikke aktivt er på boligjagt. Netop aktiveringen af den målgruppe er det mest revolutionerede ved konceptet. Dermed kan vi fremvise drømmehjem for nye kundegrupper, siger Carsten Jørgensen.

Alle, der i de kommende 12 måneder sætter deres bolig til salg gennem Nybolig Sæby, vil blive tilbudt SmartSalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt værktøj fremmer
Sæbys boligmarked'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER