Del julens øjeblikke med Frederikshavn Kommune

Del julens øjeblikke med Frederikshavn Kommune

25. november 2016 - kl. 13:15 - af

Hvordan ser Frederikshavn Kommune ud med dine julebriller? Hvor findes den bedste juleudsigt? Det bedste julebillede? Hvad ville du vise gæster?

Der kommer mange turister og besøgende til Frederikshavn Kommune også i julemåneden, vil du hjælpe os med at finde den fine julestemning frem, så alle får øje på den. Fotos af det du synes bedst om, set i julelampens skær? I Frederikshavn er julebelysningen opgraderet, i Skagen trækker Den Levende Julekalender mange gæster til byen og i Sæby byder julemarkederne sig til. Men hvordan ser det hele ud? Hvordan ser der ud i december, der hvor du færdes? I dit nabolag, på din skole, i din yndlingsnatur, på dit favoritsted? Det vil vi gerne se, og vise frem til andre på Facebook. Vi åbner en låge 24 dage i december i vores Det-Er-Jul-I-Frederikshavn-Kommune-Julekalender, og vi håber, at du vil være med.

Send billederne til presse@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Del julens øjeblikke med Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER