Mulighed for tilbagebetaling til beboere i botilbud

Mulighed for tilbagebetaling til beboere i botilbud

23. november 2016 - kl. 8:39 - af

Mulighed for tilbagebetaling til beboere i kommunale botilbud Frederikshavn Kommune har, ligesom landets øvrige kommuner og regioner, haft en flerårig praksis for, at beboere i botilbud har afholdt udgifter til medfølgende pædagogisk personale i forbindelse med ferieture og udflugter.

I Frederikshavn Kommune har beboerne i nogle tilfælde betalt udgifter som eksempelvis ophold, transport og kost til det medfølgende personale. Frederikshavn Kommune har afholdt lønudgiften. Social – og Indenrigsministeriet har nu afgjort, at kommuner og regioner ikke lovligt må opkræve betaling for disse udgifter.

Derfor skal kommuner og regioner tilbage betale de ulovligt opkrævede beløb. Frederikshavn Kommune har gennemgået kommunens registreringer, med henblik på at finde frem til de borgere, der har penge til gode.

Frederikshavn Kommune har dog ikke oplysninger om alle udgifter forbundet med socialpædagogisk ledsagelse, som er afholdt af borgere. Hvis du har betalt udgifter til socialpædagogisk personale fra Frederikshavn Kommune i forbindelse med ferieture og udflugter, vil vi bede dig om at kontakte os.

Du skal blot have dokumentation for udgifterne. Beboere eller pårørende, der mener at have et tilbagebetalingskrav, opfordres til at sende dokumentationsmaterialet til os.

Du skal sende din henvendelse til Administrativt Team i Center for Handicap og Psykiatri, Baldersvej 11, 9900 Frederikshavn. Du kan også sende dem på mail: nikn@frederikshavn.dk .

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 45 55 03 eller mail: nikn@frederikshavn.dk.

Betalinger før den 2. oktober 2011 er forældede og kan ikke imødekommes. Har du været i dialog med os omkring tilbagebetaling i 2014 eller tidligere, kan der være en anden forældelsesfrist.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mulighed for tilbagebetaling til beboere i botilbud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER