Oktoberfesten er højt humør, musik og dans

Oktoberfesten er højt humør, musik og dans

15. november 2016 - kl. 0:51 - af

Volstrup Harmonikklub spillede, køkkenet tryllede med potter og pander, de frivillige og personalet tilrettelagde rammerne, og de feststemte deltagere sørgede for resten. Helt bestemt årets fest!

Oktoberfesten er, efter en pause, tilbage på Østervrå Ældrecenter, og det var et populært og meget vellykket gensyn. Festen blev genoptaget efter flere opfordringer fra beboere og pårørende, som mødte talstærkt op. Hele 90 deltagere havde fundet vej til den festpyntede Hyggekrog, hvor menuen bestod af køkkenets hjemmelavede og meget roste flæskesteg med alt tilbehør. Til kaffen havde de frivillige og pårørende sørget for chokolade og flere slags småkager.

– I det hele taget var personalet og centrets frivillige en stor og afgørende faktor for at alt klappede, understreger plejecenterleder Helle Christensen, uden dem var der slet ikke blevet nogen fest.

Lotteri og latter
Stemningen var rigtig god hen over maden, og efter middagen skulle der spilles lotteri. Takket være lokale forretningsdrivende og private sponsorers bidrag til aftenens gevinster, som gav en masse snak mellem alle deltagerne. – Det er jo altid spændene og se, hvad man har vundet, og om det er noget, der kan bruges, fortæller Helle Christensen. Rundt om i lokalet var der en del spas, og grinet blev der også, bl.a. når gevinsten var et gavekort til en klipning – det forudsætter jo, at man har hår på hovedet, konstaterede en af deltagerne med et stort grin. 

Musik og sang
Efter lotteri blev der spillet op til dans, og der blev danset og sunget godt af alle. – Det er dejligt at se, hvad glad musik kan gøre, og hvilken energi, det giver både beboere og pårørende, siger Helle Christensen. I år blev musik leveret af Volstrup Harmonikaklub. 

De frivillige og personalet
– At se de glade ansigter hos beboere og pårørende sådan en aften, det er en fornøjelse at være en del, af lyder det fra de frivillige og personalet.

På turen rundt efter gevinster modtog de frivillige også pengegaver til deres arbejde for beboerne, og det er de meget taknemmelige for. – De har allerede flere ideer til, hvordan der kan laves mest for pengene, fortæller plejecenterlederen og fortsætter. De frivillige skal have en stor ros for alt deres arbejde i forbindelse med festen. Udover det har de i løbet af sommeren tilrettelagt flere ture ud af huset. Deres næste arrangement bliver julehygge og julepyntning for centrets beboere 1. søndag i advent samt en juletur med indkøb.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oktoberfesten er højt humør, musik og dans' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER