Foredrag: Politiker Peter Duetoft gæster Sæby

Foredrag: Politiker Peter Duetoft gæster Sæby

15. november 2016 - kl. 0:04 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub får onsdag d. 16. november kl. 14 besøg af den kendte politiker Peter Duetoft. Det foregår i Sæby Kulturhus.

Peter kommer med sit foredrag “Lad os fange livsglæden”, hvor han giver eksempler på udfordringer men også bud på leveregler og måder, der kan føre til mere livsglæde og livskvalitet. Det er en fortælling, der både underholder og skaber eftertanke.

Peter Duetoft har de sidste mange år boet i Sindal og er i dag involveret i lokalpolitik i Hjørring kommune. Han fortæller om foredraget:

”Livsglæden findes i det nære. Hvis man åbner øjnene, er der så megen skønhed og så mange positive ting omkring os, men vi lægger måske ikke mærke til dem, fordi vi tager dem for givet eller prioriterer forkert. Og åbner vi os mod andre mennesker, opdager vi en hel verden af rigdom.

Naturligvis er der udfordringer – det skal man ikke se bort fra. Men livet består af valg. Vi har alle valget mellem positivt-negativ, lys-mørke, godt-slet. Det er de valg, der skaber livskvaliteten for en selv og for ens omgivelser”.

Peter Duetoft giver eksempler på udfordringerne men giver også bud på leveregler og måder, der kan føre til mere livsglæde og livskvalitet.

Det er et rigtig positivt foredrag/fortælling, der både underholder og skaber eftertanke, og så kommer smilet også frem, det er jo en del af livskvaliteten.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: Politiker Peter Duetoft gæster Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER