Sjov fredag med rulleskøjter<br> på programmet

Sjov fredag med rulleskøjter
på programmet

14. november 2016 - kl. 8:41 - af

Denne gang fik Sjov Fredag besøg af elever helt fra Dronninglund Skole. Deres lærer Kirsten Sørensen, som er bosiddende i Sæby, havde inviteret klassen til byen. De var total aktive og havde endda en vinder i 5. klasses konkurrence rullebrætræs.

Ellers gik det løs med rulleskøjteløb, disco, badminton, floorball, redskabsbaner, skydning, fodbold, atletik og almindelig hygge. Kl. 20.30 startede klassekonkurrencerne som bestod af løb, rulleræs, håndbold, højdespring, kravlefræs og tæpperæs.

Lene Petersen, som er formand for Sjov fredagsudvalget, var frivillig på sin fødselsdag. Børnene kvitterede med en fødselsdagssang. 340 børn sang af fuld hals, en oplevelse som Lene sent vil glemme.

Vinderne af klassekonkurrencerne var: 1. kl. Viktor Thomsen og Sille Berner, 2. kl. Emil Stensnæsskolen og Dicte Møller, 3. kl. William Sørensen og Julie Henriksen, 4. kl. Rasmus Bomholt og Natalie Svinninggaard, 5. kl. Mathias Egholm og Cecilie Villadsen og 6. kl. Antoinette Stensnæs og Nichlas Sørensen.

Næste Sjov Fredag er den 20. januar.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov fredag med rulleskøjter
på programmet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER