Sparekassen Vendsyssel fejrer kunde nummer 100.000

Sparekassen Vendsyssel fejrer kunde nummer 100.000

9. november 2016 - kl. 9:48 - af

Sparekassen Vendsyssel runder kunde nummer 100.000, og det skal fejres. Derfor inviterer sparekassen fredag den 18. november fra klokken 14-16 alle til et glas champagne og kransekage i alle lokale afdelinger.

Kundetilstrømningen til Sparekassen Vendsyssel har de seneste 5 år været stor, og sparekassen er både stolt over og glad for nu at kunne byde velkommen til kunde nummer 100.000.

Kåringen og præmieringen af kunde nummer 100.000 finder sted i en af sparekassens lokale afdelinger.

”Vi oplever en stor interesse for den måde, som vi driver pengeinstitut på, og det skyldes, at vi vægter den personlige rådgivning højt. For os er et kundeforhold baseret på, at mennesker møder mennesker. Vi prioriterer tilgængelighed på alle fronter, og
jeg tror, at det er en væsentlig årsag til, at sparekassen har oplevet en flot kundetilgang de seneste 5 år. Det er en historisk milepæl, som vi gerne vil fejre på behørig vis – og vi vil frem for alt gerne benytte lejligheden til at sende et kæmpe tak til alle dem, der har
valgt at blive kunde i sparekassen. Derfor inviterer vi til et glas champagne og kransekage i alle vores lokale afdelinger”, siger direktør Jan Skov.

Arrangementet er åbent for kunder som ikke-kunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel fejrer kunde nummer 100.000' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER