Færdselsuheld mellem Hørby og Thorshøj

Færdselsuheld mellem Hørby og Thorshøj

9. november 2016 - kl. 17:07 - af

Kl. 15.30 blev Nordjyllands Beredskab kaldt ud til et færdselsuheld. En yngre, kvindelig bilist mistede pga. vejret (sjap og en temperatur på 0 gr.) herredømmet over sin bil, rullede rundt og havnede i grøften.

Indsatsleder Bo Isaksen fortæller, at hun var det, man kalder teknisk fastklemt, men hun blev stille og rolig løftet ud af bilen, anbragt på en båre og kørt til hospitalet, da hun klagede over smerter i ryggen og nakken. Hun var alene i bilen.

Så pas på derude, det er altså frostvejr og lidt tøvejr i løbet af dagen har gjort vejene glatte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færdselsuheld mellem Hørby og Thorshøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER