Louise og Kasper satte halrekord i sprint

Louise og Kasper satte halrekord i sprint

7. november 2016 - kl. 13:23 - af

Sæbys to 17-årige sprintere, Louise Østergård og Kasper Larsen, satte begge halrekord med hhv. 9,65s og 8,55s i 2 x 30m sprint ved årets første inde stævne i Dybvadhallen søndag eftermiddag.

Kasper Larsen, som er Dansk Atletikforbunds elitegruppe under landstræner Lars Nielsen, var lige kommet hjem efter to dages træning i København. Det var ingen undskyldning for Kasper, for ikke at stille op for SIK 80 søndag eftermiddag og hermed repræsentere sin klub. Atletik er ofte en individuel sport, men at bakke op om sine holdkammerater i deres konkurrencer er vigtigt for sammenholdet i klubben.

”Nær ved og næsten slår ingen mand af hesten”. Sådan var det for Anne Farum, 17 år. Hun sendte kugle afsted med fuld power ud på 11,51m kun 6 cm fra halrekorden.

Der blev konkurreret i sprint, trespring, kuglestød og 200/600m afhængig af alder. Sæby havde 25 atleter i konkurrence i Dybvadhallen til årets første inde stævne. Stævnet var samtidig første afdeling af Landsdelsmesterskabet i DGI regi.

Følgende atleter fra SIK 80 fik 1. pladser: Camilla Langagergaard, Karl Emil Søe Andersen, Karoline P. Olesen, Emil Overbeck, Julian Schlegel, Anna Glinvad Krogh, Isabella Fischer, Louise Østergård, Jeppe Bruun, Kasper Larsen, Nikoline Stellan Jensen, Anne Farum og William S. Jensen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Louise og Kasper satte halrekord i sprint' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER