Julen synges ind i Lyngså<br> Kirke den 24. november

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Julen synges ind i Lyngså
Kirke den 24. november

6. november 2016 - kl. 0:09 - af

Den er stensikker hvert år. Julen kommer, om man kan lide den eller ej. De fleste har et positivt forhold til julen – her tænkes der især på børnene, der i mange tilfælde bliver opfostret med nisser, julemand og gaver samt en tur i kirken Lillejuleaften..

Rigtig mange voksne synes også, det er hyggeligt, og i Lyngså kirke og kirkehus er det efterhånden blevet en tradition, at julen skal synges ind. I år sker det 24. november.

Solister er Lise Hansen og Claus Søeby samt flere.

Arrangementet er delt i to afdelinger. Der lægges ud i kirken 19.00, og når arrangementet i kirken er færdigt, fortsættes der i kirkehuset med masser af sang, musik, hygge og samvær og ikke mindst serveres der julelækkert til ganen.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julen synges ind i Lyngså
Kirke den 24. november'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER