Sæbynit optræder live til Soul Festival i Tyskland

Sæbynit optræder live til Soul Festival i Tyskland

1. november 2016 - kl. 12:15 - af

Den nordjyske artist og sangskriver, Gregers Mogstad, er endnu engang aktiv i de internationale farvande. I september udkom sangen Busy Dreamin’ i samarbejde med den københavnske producer Frank Ryle, den ene halvdel af den dansk-tyske producergruppe Cool Million. Sangen er en del af det fulde album med titlen The Adventures of Jefferson Keyes.

Pladen er blevet utroligt godt modtaget af anmelderne verden over. Dette er bl.a. resulteret i en nr. 1 placering på den Engelske UK-Soul Chart hitliste, publiceret af Starpoint Radio i England – spillet på bl.a. BBC Radio. Pladen er samtidig udkommet som Vinyl og CD, med plads i butikkerne i bl.a. Japan, Frankrig, Tyskland og Italien.

I kølvandet på den varme modtagelse er Gregers Mogstad inviteret til Bremerhaven i Tyskland, for at optræde som gæstesolist med Cool Million ved den populære Soulfood Festival – som afholdes hvert år i Oktober i den tyske by Bremerhaven. Denne har gæster og kunstnere fra alle verdenshjørner, og er blevet et årligt samlingspunkt for europæiske Soul & Funk fans.

Koncerten afholdes Lørdag d. 5 november i Bremerhaven, Tyskland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit optræder live til Soul Festival i Tyskland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER