“24TimerVedHavet” i Sæby<br> har fundet sin niche

“24TimerVedHavet” i Sæby
har fundet sin niche

7. oktober 2016 - kl. 9:18 - af

Forberedelserne til “24TimerVedHavet” i 2017 er nu begyndt, og dermed er evalueringen og konklusionerne for løbet i 2016 afsluttet. Der er gjort endelig status på de mange hjælpere, frivillige og sponsorere, for økonomien, maden og for deltagere – og det hele er med til at danne grundlag for de justeringer der skal gøres til løbet i 2017.

Rekorder på Paradisjorden
’24TimerVedHavet’ blev en god succes i 2016 med ca. 320 løbere fra 4 lande. På Paradisjorden i Sæby lykkedes det blandt andet Mathias Jørgensen fra Randers at sætte Danmarksrekord i 12 timers løb, med 145 kilometer og 234 meter. Line Rønn blev desuden den første kvinde i Skandinavien til at runde de 100 marathons, i en alder af blot 26 år – stort tillykke med rekorderne til dem begge J

Også et stort tillykke til alle de andre dejlige, friske og glade motionister, ultraløbere, deltagere og publikum, der var med til at gøre løbet i 2016 til en rigtig dejlig oplevelse.

Nu føler vi endelig, at vi for alvor har fået konceptet for løbeeventen på plads” fortæller to af løbets arrangører Tanja Nielsen og Rasmus Østergaard, ”… og vi glæder os til at gøre løbet i 2017 til en endnu bedre, endnu mere professionelt og endnu større oplevelse for alle – både deltagere, publikum og for Sæby generelt.”

Stor ros og tak til hjælpere
Fra arrangører og deltagere ved ’24 Timer Ved Havet’ 2016, lyder der desuden en kæmpe stor tak til Sæby Motionscykelclub, Sæby Floorball Klub og ikke mindst Skjold IF’s U14 piger. Medlemmerne fra de 3 foreninger støttede arrangementet, både før under og efter løbet, med uvurderlige og fantastiske hjælp, og med stort humør og gå-på-mod.

Det var derfor også glade og stolte løbsarrangører, der grundet en sund økonomi for løbet, delte i alt 22.000,- ud til de tre foreninger. De var i høj grad med at gøre de 24 timer anno 2016 til dén dejlige oplevelse, som både tilskuere, deltagere og DAF (Dansk Atletikforbund) har rost det for at være.

Kæmpemæssig tak til sponsorer
Sidst men ikke mindst skal der lyde en meget stor tak til alle de lokale sponsorer, både store som små (listen kan ses på facebooksiden https://www.facebook.com/24timervedhavet) for lån af udstyr, præmier, sponsorater osv. og for deres store tålmodighed med arrangørernes ønsker.

Det er en dejlig oplevelse at se, hvorledes Sæbys indbyggere, erhvervsliv og foreninger (sågar Cheerleaders fra FrederIkshavn) er klar på at hjælpe med det de nu kan, for at stable et arrangement som ’24 Timer Ved Havet’ på benene. Stor ros og stor tak til alle jer der er med til at gøre det hele bedre.

En særdeles stor tak skal desuden gives til hovedsponsoren Spar Nord, som i 2016 er med til at gøre ’24 Timer Ved Havet’ til en succes for løberne, men også lokalsamfundet og de hjælpende foreninger.

Omtale og branding af Sæby
’24TimerVedHavet’ er som løbe-event nået ud over Nordjyllands grænser, og trods afbud fra den tyske 81 årige løbelegende Horst Preisler havde løbet deltagere og gæster fra Sverige, Tyskland, Norge og sågar København.

Desuden var der gæster fra det ganske danske land, og løbsarrangørerne satser på at nå endnu længere ud, til endnu flere mennesker i 2017. For ’24 Timer Ved Havet’ handler også om, at sætte fokus på Sæby som en fantastisk by i et fantastisk område, og med et helt unikt løbetilbud til lige netop dig.

Og husk – du kan nøjes med at gå de 2 km. som ruten er i alt. Man behøves ikke løbe i samtlige 24 timer. Løbet er for både trænede elitemotionister men i særdeleshed også for helt almindelige mennesker, der blot vil tilbagelægge distancen på de 2 km. en enkelt gang.

Så sæt x i kalenderen den 3-4. juni 2017 til endnu en løbe- eller gå tur i ”Byen Ved Havet”.

Se meget mere på www.24timervedhavet.dk

En kommentar til ““24TimerVedHavet” i Sæby
har fundet sin niche” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til ““24TimerVedHavet” i Sæby
har fundet sin niche”

  • Line Rønn blev den yngste og ikke den første kvinde i Skandinavien til at runde 100 Marathon 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

har fundet sin niche' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger