Få ny inspiration til madlavning og bagning i Sæby

Få ny inspiration til madlavning og bagning i Sæby

1. oktober 2016 - kl. 15:10 - af

Der er godt nyt til dem, der elsker at bage og lave mad. Torsdag den 13. oktober kommer et rullende Lurpak-køkken nemlig på besøg i Sæby. Her kan du få nye tips til madlavning og bagning, når Lurpak viser mulighederne med den nye produktserie Lurpak Cook’s Range. Og der vil også være rig mulighed for at få en god snak med Lurpak-assistenterne, forkæle smagsløgene og vinde en goodiebag med Lurpaks nye produktserie. Lurpak-køkkenet står ved Meny på Stygge Krumpens Vej 2 fra 15.00 til 19.00.

Inspiration, tips og god smag er i højsædet, når Lurpak kommer til Sæby. Her vil Lurpak-assistenterne dele ud af deres viden og give inspiration til at lave mad på nye måder. Lurpak kommer kørende med et rullende køkken og en Lurpak-assistent, der vil give inspiration til, hvordan man får den gode smag af smør frem i madlavningen.

Lurpak-assistenten vil demonstrere Lurpaks nye produktserie Cook’s Range, og der vil være mulighed for at få smagsløgene forkælet med lækkerier som fx muffins og bønnechips. Du kan også deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde en goodiebag med Lurpaks nye produktserie. Så kom forbi Lurpak og få et afbræk fra hverdagens sysler og få inspiration til madlavning og bagning.

”Vi vil gerne give danskerne ny inspiration til madlavning og bagning. Og det er bare sjovere at lave mad, når man har de rigtige redskaber. Derfor skaber vi et rum, hvor vi giver inspiration til at lave mad og bage med Lurpaks nye serie Cook’s Range. Og der vil naturligvis også være mulighed for at smage på maden. Vi glæder os meget til at komme forbi Sæby,” fortæller Anne Kjeldsen, Senior Category Manager hos Arla.

Lurpak vil gøre det lettere at få den gode smag frem
Lurpak har en lang tradition for god smag. Og med den nye produktserie Lurpak Cook’s Range vil Lurpak gøre det endnu lettere at få den gode smag frem i madlavning og bagning, når du udforsker nye opskrifter eller gør dine favoritter endnu bedre.

Lurpak Cook’s Range består af tre produkter: Lurpak Flydende, Lurpak Bagning og Lurpak Spray. De tre produkter er designet til at udfylde forskellige funktioner i køkkenet og vil gøre det nemmere at opnå gode resultater, uanset om du skal grille, stege eller bage.

”Med Lurpak Cook’s Range har vi skabt en produktserie, som giver den store smag fra Lurpak-smør samtidig med, at de enkelte produkter er lette at arbejde med. Produkterne er nemlig sammensat, så de sikrer de helt rigtige egenskaber til moderne madlavning samtidig med, at den gode smag er i fokus. Vi håber, at produkterne kan bidrage til, at danskerne får lyst til at gå på nye bage- og madlavningseventyr i køkkenet, ” fortæller Anne Kjeldsen.

Fakta

  •  Lurpak-køkkenet kommer til Sæby torsdag den 13. oktober
  •  Lurpak-køkkenet står ved Meny på Stygge Krumpens Vej 2 fra 15.00 til 19.00

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få ny inspiration til madlavning og bagning i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER