Åbent hus på daginstitutioner<br> på Brolæggervej i Sæby

Åbent hus på daginstitutioner
på Brolæggervej i Sæby

6. september 2016 - kl. 8:05 - af

Den 23. september klokken 14 – 16  er der åbent hus på daginstitutionerne Brolæggervej nr. 2 og 4 på Brolæggervejen i Sæby.

De slår dørene op for alle der har lyst til at se, hvor og hvordan de bor.

Åbent hus på Brolæggervej er et arrangement der også byder ALLE velkommen til at tilbringe et par hyggelige timer på Brolæggervejen. Der vil være rig mulighed for at se institutionerne og opleve deres hverdag, omgivelser og måske få en snak med personalet om hvad stedet kan byde på.
Dagen er også perfekt for gamle børn og familier af institutionen til at kikke indenfor.

Igen i år vil der være forskellige aktiviteter på begge institutioner og der vil være rig mulighed for at få et indtryk af hvad vi kan byde på.

Vores fantastiske udearealer giver rig mulighed for børnene at udforske naturen og begge institutioner har dyrehold som børn i dagligdagen er med til at passe.
På Åbent hus dagen vil der være forskellige aktiviteter som: bålhygge med pandekager, mosteri hvor vi laver egen æblemost, aktivitet i staldene med mulighed for at kæle for geder og kaniner, sjovt stjerneløb på vores udearealer, aktivt naturværtsted og snitteaktiviteter,

Spring Team Sæby kommer forbi og laver gymnastik med børnene og sidst med ikke mindst bliver der afholdt koncert med vores helt eget husband.

Brolæggervejens daglige leder Vibeke Skovsgaard Thomsen fortæller at det nu er tre år siden, der blev holdt åbent hus første gang, og hun er glad for at arrangementet nu er blevet en tradition.

-Det er en dag, som alle ansatte ser frem til, og den giver rigtig god mulighed for os, at vi kan vise vores lokalområde, hvem vi er og hvilke fantastiske omgivelser og aktiviteter vi har at tilbyde.

-Vi håber at rigtig mange har lyst til at besøge os, gamle børn af institutionen, naboer, sæbynitter ja alle der kunne tænke sig en hyggelig eftermiddag indbydes til dette arrangement med liv, leg og musik. Vi glæder os til at tage imod alle vores gæster til hyggeligt og sjovt samvær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på daginstitutioner
på Brolæggervej i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger