Skolevejsanalyser i Sæby, Hørby og Dybvad

Skolevejsanalyser i Sæby, Hørby og Dybvad

3. september 2016 - kl. 8:50 - af

Skolevejsanalyser for skoleafdelingerne Sæby, Sæbygård, Dybvad og Hørby er på dagsordenen hos Teknisk Udvalg på udvalgets kommende møde den 5.

I forbindelse med Trafiksikkerhedsudvalgets aktivitetsplan for 2016, som Teknisk Udvalg godkendte den 7. marts i år, skal der laves skolevejsanalyser for samtlige folkeskoler i kommunen. Analyserne laves i samarbejde med de enkelte skoleafdelinger og Center for Børn og Skole.

Skolevejsanalyserne er vigtige i forbindelse med, at de enkelte skoler får lavet en trafikpolitik. Ved at stille krav til at skolerne får lavet en trafikpolitik, sikres det, at skolerne gentænker og tager stilling til fx den obligatoriske færdselsundervisning og morgentrafikken ved skolen.

Arbejdsgruppen har netop afsluttet analyserne for følgende skoleafdelinger: Sæby, Sæbygård, Dybvad og Hørby, og analyserne fremlægges derfor Teknisk Udvalg til godkendelse.

I forhold til de anbefalede skoleveje er der enkelte veje, som bliver opgraderet i kommunens vinterregulativ næste gang, det bliver opdateret. Det gælder Dybvadgårdsvej (Dybvad), Grønningen (Dybvad) samt Karetmagervej (Sæby). Disse veje får status som kategori III-veje, hvilket betyder, at saltning/grusning og snerydning udføres alle ugens dage i tidsrummet 06.00-18.00. Indsatsen igangsættes, når opgaverne på klasse I- og II- veje tillader det.

Hvis man vil kigge grundigt på anbefalingerne og de skitserede, anbefalede stier og veje, kan dette ske ved at benytte dette link:

http://frederikshavn.dk/meetings/Teknisk%20Udvalg%20(%C3%85ben)/2016/05-09-16/0Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

og derefter scrolle til siderne 14-30

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolevejsanalyser i Sæby, Hørby og Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger