Crosskart kører til løb i hele Norden

Crosskart kører til løb i hele Norden

16. august 2016 - kl. 8:18 - af

Fsas har haft tre kørere med til alle afdelinger af Nez, de har været i Sverige, Finland, Norge og finaleløbet blev kørt på dansk grund, på Nysumbanen ved Hobro. Der var meldt 89 crosskart til start, hvilket er det største antal af deltagere nogensinde på dansk jord.

Fsas´s crosskart kører Jonas Nielsen (Mini), Mathias Laulund (85cc), Casper B. Larsen (250cc) og Mads S. Pedersen (650cc) har haft et par travle weekender de sidste tre uger. De har kørt Motorsportsfestival samt to afdelinger af Nez.

Mini klassen er en show klasse, hvor de kan starte, det år de fylder 6 år. FSAS havde 2 kørere med, Jonas Nielsen og Mads G. Larsen. Begge FSAS køre gjorde der super godt, Jonas Nielsen, som er 5 år, kørte over målestregen som nr. 3. Mads G. Larsen tog førstepladsen i mini klassen.

I 85cc klassen starter de med at køre om guld, sølv og bronze i Nez. Fsas havde to kørere med til finaleløbet, Mads og Mathias Laulund. Mads, som fører DM serien herhjemme, nåede til en B-finale.

Mathias Laulund havde et par gode indledende runder, men i finalen blev han presset ud i noget løst jord og kom langt ned i feltet og endte med en 8. plads, men sammenlagt i Nez, ender han som nr. 4. Hvor der har været sammenlagt 45 kører i alt.

250cc, Casper har haft det hårdt de sidst tre weekender, først har hans motor drillet ham lidt, samt han har ikke rigtig fundet farten i karten, det må man sige, han havde gjort til finalløbet, hvor han bliver nr. 2 i finalen og samlet 3’er, en flot bronzemedalje. I Caspers klasse har der været 39 kørere sammenlagt.

FSAS har en kører, der kalder sig Panik Motorsport, han er ny Nordeuropæisk mester i 650cc.

Mads S. Pedersen har kæmpet sig til titlen, det har ikke været nemt, han har vundet de første to afdelinger i Sverige og Finland, men i Norge hvor vejret bestemt ikke var med, det regnede og banen var meget glat, her kørte han sig til en B-finale, som han vinder og går videre til A-finalen, hvor han bliver Nr.3.

I Nysum har han to gode indledende runder, men i 3. indledende runde tager hans motor for meget støv og sand ind. Så den går ikke, som den skal, han vælger at køre ud til finalen, her bliver han nr.3 og det var nok point til at blive Nordeuropæisk mester.

I Mads’ klasse har der været 51deltagere sammenlagt.

Det er super godt kørt af dem alle, nu venter resten af den danske serie, hvor de alle køre på hjemmebanen den 27. august.
1.heat: 2’er
2.heat: 1’er
3.heat: 1’er
Start spor 1 i finalen og 2’er over stregen ?
Nr.3 samlet i mesterskabet ?

Foto: Hoffmann Foto

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Crosskart kører til løb i hele Norden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger