Frede modtog juli måneds Trivselspris

Frede modtog juli måneds Trivselspris

11. august 2016 - kl. 0:04 - af

Frede Jacobsen fra UU Vendsyssel blev den – meget overraskede – modtager af juli måneds Trivselspris i Frederikshavn Kommune.

Under et møde for alle ansatte, blev der banket på døren og 2 repræsentanter fra Trivselsgruppen, Lene Nielsen og Lilly Pedersen trådte ind. De skulle uddele juli måneds Trivselspris til en blandt mødedeltagerne – en helt speciel person, og det var Frede Jacobsen.

Frede var midt i at tage en tår kaffe, da hans navn blev nævnt og hold da op, så overrasket og rørt han blev.

Kollegaerne havde indstillet Frede med disse ord:
I en tid hvor der er stor fokus på vigtigheden af, at vores unge får en ungdomsuddannelse, og hvor der samtidig er kommunale besparelser, er det uvurderligt, at en efterhånden lille organisation som UU Frederikshavn har en dygtig koordinator, som med sikker hånd navigerer UU Frederikshavn trygt rundt mellem ønsker fra ledelse, ønsker fra samarbejdspartnere og ønsker fra folkeskoler og ungdomsuddannelser.

Det er jo ikke alle, som har læst bekendtgørelsen for UUs arbejde og dermed ved, hvad vi er sat i verden for at lave.

Frede går som vores koordinator altid i spidsen for UU Frederikshavn, når der er brug for at blive kridtet baner op, uanset om det gælder eksterne samarbejdspartnere, interne samarbejdspartnere eller ledelse.

Frede maner til besindighed, når det er nødvendigt, opmuntrer, når det er nødvendigt og har altid tid til faglig sparing.

Ud over den faglige del er Frede et altid imødekommende menneske, som ved, hvornår kollegerne har brug for en lakrids eller et kram.

Derudover er der i Ungeenheden efterhånden vist ikke nogen, som ikke har gode billeder på nethinden skabt ud fra Fredes fantasiske metaforer.

Frede kan på forunderlig vis forklare kedelige, sjove eller komplekse problemstillinger ud fra hjul på sækkevogne eller huller i ringbind, så alle forstår og husker Fredes budskaber.

Alt i alt er Frede en éner, en stor humorist, en faglig begavelse, en fantastisk strateg – en fantastisk kollega, som vi er stolte over at have i spidsen for UU Frederikshavn – og han fortjener i den grad en ekstra anerkendelse!

Efter overrækkelsen og et stort tak fra Frede, som han sagde, det er sjældent jeg er mundlam, men dette… Så holdt UU vejleder Christina Bech Hansen en tale fra de ansatte, og Frede fik overrakt et par gode flasker øl og lidt lakrids, det blev også godt modtaget med et stort smil.

”Som medlem af Trivselsgruppen er det hver måned en super god oplevelse at komme rundt og sige tillykke – hold da op hvor har vi mange fantastiske kollegaer rundt omkring i Frederikshavn Kommune”, slutter Lene Nielsen og Lilly Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frede modtog juli måneds Trivselspris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger