Magisk musik i Sæby kirke med Trio Ismena

Magisk musik i Sæby kirke med Trio Ismena

29. juni 2016 - kl. 9:15 - af

Klavertrioen, som består af violin, cello og klaver, er den foretrukne instrumentbesætning inden for klassisk kammermusik, næst efter strygekvartetten, og det er da også musik for klavertrio, der står på programmet, når Sæby kirke åbner dørene for rækken af klassiske sommerkoncerter.

Trio Ismena, der på kort tid har slået sit navn fast som en af Danmarks bedste klavertrioer, kommer på besøg og vil som hovedværk spille Beethovens klavertrio nr. 5 i D-dur, den der har tilnavnet “spøgelses-trioen”. Navnet har den fået på grund af den store, næsten magiske langsomme sats.

Ud over dette klassiske værk vil Trio Ismena spille en række værker af nulevende, danske komponister, nemlig Timothy Baxter, Claudio Passilongo og Bo Andersen. Sidst, men ikke mindst, uropfører trioen Rondo i c-moll, skrevet af Sæby kirkes organist, Ivan Høiberg.

Gammelt og nyt mødes og belyser hinanden ved denne spændende kammerkoncert, der er arrangeret af Sæby menighedsråd i samarbejde med Vesterbro Komponistforening, www.komvest.dk

Det koster 100 kr. at komme ind til koncerten, der finder sted torsdag d. 7. juli kl. 19.30. Koncerten er en del af Vendsyssel Festivalen, hvis blå og grønne kort kan benyttes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magisk musik i Sæby kirke med Trio Ismena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger