Færøsk kor gæster Sæby<br>…

Færøsk kor gæster Sæby

27. juni 2016 - kl. 9:51 - af

Det er ikke så ofte, at man hører færøsk kormusik i Sæby, men nu bliver der lejlighed til det, når Christianskirkens Kor fra Klaksvig gæster Sæby kirke mandag d. 4. juli kl. 19.30. Koret, der tæller ca. 30 medlemmer, er et blandet kor, som vil synge sommermusik og færøsk kirkemusik under ledelse af Jòhanna Johannessen, når det på sin Danmarkstur lægger vejen omkring Sæby.

Mange sæbynitter kan måske endnu huske Marjun Lomaklett, som var sognepræst i Sæby fra 2002 til 2005. Efter en årrække i Qatar er hun nu sognepræst i Klaksvig, og hun er med på Christianskirkens Kors tur til Sæby. Hun vil midt i koncerten holde en kort andagt i sin “gamle” kirke.

Så der er lagt op til et spændende besøg og gensyn i Sæby kirke, hvor der er gratis adgang til koncerten mandag aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færøsk kor gæster Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER