20 år i arbejdstøjet<br>…

20 år i arbejdstøjet

17. juni 2016 - kl. 0:05 - af

Hos Dybdahl Erhvervstøj i Østervrå er der fuld fart på med totalløsninger, enkeltstående ordre og webshops til alle brancher og private. Det privatejede firma har netop udvidet lagerkapacitet og kan samtidig fejre 20 års jubilæum, som de har valgt at markere med åbent hus og fremvisning af de nye faciliteter.

De er rent ud sagt i arbejdstøjet hele tiden hos Dybdahl, for erhvervsbeklædning er hårdt arbejde, konkurrencen er skarp, så det handler om marginaler. Udviklingen indenfor erhvervsbeklædning følges tæt, for det er en branche, hvor kunderne hele tiden stiller nye krav og forventninger til leverandørerne. – Vi forsøger hele tiden at have fingeren på pulsen, så vi altid kan vejlede vore kunder om de nye tiltag, siger Kim Dybdahl, der på 20. år står i spidsen for firmaet.

Kunderne er bredt fordelt på alle brancher og kommer fra hele Danmark, men også Sverige, og Kim Dybdahl er godt tilfreds med at bo lige midt i Vendsyssel, en placering han synes passer fint i f. til kundegrundlaget.

Funktionelt og smart
Arbejdstøj anno 2016 er rigtig mange ting. Det skal selvfølgelig være funktionelt, men det må også gerne være smart med lommer, farver, nitter, knapper o. lign, derudover har Dybdahl et bredt sortiment i sikkerhedssko og sportstøj. – Vores forretningskoncept er enkeltstående ordrer, men også profilopgaver, hvor vi leverer arbejdstøj til hele virksomheder, lige fra direktøren til lærlingen – kvinder og mænd, fortæller Kim Dybdahl. Der er også en livlig trafik på de fem webshops, som betyder, at der dagligt er et stort pakkearbejde. – Sortimentet i vore fem webshops er meget lig hinanden, det er indkøbsmodellen, der er forskellig og tilpasset vores kunders ønsker, forklarer Kim Dybdahl og fortsætter, mange af vore kunder har faste aftaler, og derfor har vi også registreret kundernes medarbejdere, så vi hurtig kan pakke ordrene til hver enkelt ansat.

Nye lokaler
Det begyndte for 20 år siden – i 1996, hvor den lokale vinduesfabrik EBJ-Glas senere Pilkington fik leveret arbejdstøj fra Dybdahls daværende herre- og dametøjsbutik i Butikscentret, og herfra udviklede det sig lige så stille. Udviklingen på arbejdsmarkedet gjorde, at det blev mere og mere almindeligt at arbejdsgiveren betalte til arbejdstøjet, der kom logoer og sidste men ikke mindst, så har sikkerhed på arbejdspladsen også haft en stor indflydelse på erhvervsbeklædningen. I 2012 flyttede Dybdahl Erhvervstøj til Hjørringvej 439, en god beliggenhed i Østervrås hovedgade og lokaler, der kunne opfylde behovet for større lagerkapacitet. Seneste er det gamle lager fjernet og erstattet med et nybyggeri på 240 m2, som rummer trykkeri og pakkeri samt lagervarer på vej ind og ud. – Det har lettet os betydeligt i vores daglige arbejde, fortæller Kim Dybdahl.

Jubilæet og nybyggeriet markeres den 17. juni med åbent hus på Hjørringvej 439. – Vi stiller et telt op og byder på et let traktement og drikkevarer, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme ind og se vores lokaler, lyder opfordringen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '20 år i arbejdstøjet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger