Thorshøj gør klar til idrætsuge<Br>…

Thorshøj gør klar til idrætsuge

10. juni 2016 - kl. 0:13 - af

Thorshøj Revy: Lørdag 25. juni på Thorshøj Stadion…

I Try Thorshøj Boldklub holder de idrætsuge med alt hvad det indebærer af sportsarrangementer, familieunderholdning og lokalrevy samt stort teltbal. Festlighederne indledes, fredag 17. juni og varer til og med, søndag 26. juni.

I Thorshøj er de tro mod traditionerne – også når det gælder den årlige idrætsuge i TTB. Helt efter bogen lægges der fredag aften ud med et stort firmafodboldstævne med tre puljer sammensat af 12 lokale hold. Det er ikke nemt at gennemskue, hvad der gemmer sig bag navne som bl.a. Vinklubben, Grill Service og Anettes Dagpleje, så det skal nok blive underholdende. Lørdagen står også i fodboldens tegn med stævne for U9 pigerne, og så har TTB serie 6 og 4 denne dag hjemmekamp i turneringen. Fodboldfeberen fortsætter søndag med det stort anlagte ungdomsfodboldstævne Sparekassen Vendsyssel Cup. Mandag tørner damerne ud på fodboldbanen og herre serie 6 byder op til lokalopgør mellem TTB, Sæsing og Skæve IF.

Familie og fællesskab
Tirsdag aften inviteres far, mor, børn og bedster til Sommersjov, og der skal nok blive udfordringer til alle generationer. Samme aften bliver der også plads til et damehåndboldstævne.

Tag naboen under armen – der er motion for børn og voksne! Det handler om gå, løbe eller cykle onsdag aften, og arrangørerne lover, at der nok skal være en rute, der passer til alle. Oldboysspillerne snører samme aften fodboldstøvlerne til en dyst mellem ØVI og Lyngså.

Skt. Hans
Midsommerfesten bliver også helt som traditionen byder med bål og båltale. I år er det byrådsmedlem Bahram Dehghan (S), der holder båltalen.

Revy og dans
Thorshøj Revyen er i fuld gang med at øve på årets forestilling, som har premiere, lørdag 25. juni, med spisning og dans til Tøt City Band. – Det går rigtig godt, lyder det fra revytruppen, som er i sit sædvanlige hemmelighedsfulde hjørne – intet – absolut intet slipper ud, og ingen kan vide sig sikker. Revyen holder generalprøve fredag aften.

Den travle uge slutter søndag med salg af reparationssæt fra pølsevognen – den populære ”Tømmermandsmenu”.

På pladsen er der hele ugen stor tombola og boder med salg af øl, vand, pølser, is og slik.

ÅB  

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thorshøj gør klar til idrætsuge
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger