Cykelture i det blå<br>…

Her fra Voerså torv er der start og mål. Længst til højre ses Linda og Karsten Gade.

Cykelture i det blå

7. juni 2016 - kl. 0:13 - af

I flere år har Voerså Borgerforening arrangeret cykelture ud i det blå. Også i år skal der motioneres hver mandag aften uanset vind og vejr. Der lægges ud fra Voerså torv mandag 13. juni 19.00, og alle er velkomne til at deltage.

Cykelturene er alle på omkring 20 km, og det foregår i et tempo, så alle kan følge med. Det anbefales at tage lidt forskelligt tøj i bagagen sammen med en et par kiks eller kage samt en flaske vand, kaffe eller andet at skylle ned med.

På turene bliver der et pitstop, så alle kan få pusten og kræfterne igen, alt imens verdenssituationen ordnes på stedet.

Det er gratis at deltage, og turleder er Karsten Gade med fru Linda på bagsædet af tandemen. Er der spørgsmål, er man velkommen til at ringe til Karsten Gade på 24 27 29 73.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelture i det blå
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER