Lav et forsikringstjek og spar penge

GF Forsikring. Årsrapport. Sted: Mølmarksvej 198, Svendborg. Dato: 28/02/14 Journalist: Rasmus Gade Foto: Alex Tran

Lav et forsikringstjek og spar penge

4. juni 2016 - kl. 0:01 - af

Et forsikringstjek er ukompliceret og ikke den store tidsrøver. Alligevel glemmer mange vendelboere at sikre sig, at de har de rigtige forsikringsdækninger til den rigtige pris, lyder det fra GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

En krone sparet, er en krone tjent. Vi danskere er en nation af tilbudsjægere, og det er nærmest en folkesport at granske tilbudsaviserne for gode tilbud. Men det er ikke kun på dagligvarer og benzin, der kan være penge at spare.

– Der kan nemlig også være penge at spare i at lave et eftersyn af ens forsikringer, forklarer Tina Bilstrup Philipsen, der er leder af GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

– Som udgangspunkt tilråder vi altid, at man får tjekket sine forsikringer, når man skifter job eller bolig, når man flytter sammen eller fra hinanden, når familien bliver forøget eller børnene flytter hjemmefra, forklarer Tina Bilstrup Philipsen.

Ændringer i livet har også betydning for forsikringen
– Alt for mange glemmer, at ændringer i livet betyder, at behovet for forsikringer også ændrer sig. Forsikringer og dækninger skal passe til den aktuelle livssituation og med et forsikringstjek, sikrer man sig også, at man hverken er over- eller underforsikret, fortsætter den lokale forsikringsmand.

GF Forsikring anbefaler, at man cirka en gang om året får tjekket, om man er rigtig dækket. Med et forsikringstjek får man styr på, at man ikke er underforsikret og kommer i en situation, hvor man ikke kan få tilstrækkelig erstatning, hvis skaden sker.

GF Forsikring tager udgangspunkt i kundernes behov
– Som kundeejet selskab tager vi altid udgangspunkt i kundernes behov. Hos GF Nord tager vi os tid til at lytte til, hvad kunderne efterlyser af gode dækninger. Med vores lokale tilstedeværelse giver vi vendelboerne muligheden for at komme forbi og få en uformel snak om forsikringer, slutter Tina Bilstrup Philipsen.

Så hvis man kunne tænke sig muligheden for nemt at sammenligne dækninger og pris, kan man fx kigge forbi GF’ s kontor på Rimmensgade 27 i Frederikshavn og Brinck Seidelinsgade 7 i Hjørring og få et gratis forsikringstjek.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lav et forsikringstjek og spar penge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER