Hørby Efterskole fejrer<br> Danmarks Grundlovsdag

Hørby Efterskole fejrer
Danmarks Grundlovsdag

25. maj 2016 - kl. 14:22 - af

På Hørby Efterskole fejres sammen med resten af Danmark Grundlovsdag den 5. juni.

Efterskolen håber, at dagen kan være med til at mennesker mødes med et ønske om at bringe smil og glæde videre til andre, gennem samvær, leg og mad. Lad os fejre grundloven sammen, som sikrer os i Danmark mange rettigheder, som andre mennesker ikke oplever som en selvfølge.

Arrangementet begynder klokken 14.30. I løbet af dagen vil der være forskellige workshops, som eleverne har lavet. For eksempel sport og leg, kreative aktiviteter og madlavning. Her vil man møde nye mennesker og være med til at opleve en anderledes form for fællesskab.

Klokken 16.30 vil der være grundlovsoptog gennem Hørby med flag og trommer og mange glade børn, unge og voksne.

Herefter er der grundlovsmøde i ”Volden” på skolen. Som afslutning byder efterskolen på aftensmad klokken 18.00 – som selvfølgelig er GRATIS!

ALLE er velkomne, og Hørby Efterskole håber at se så mange som muligt.

Hørby startede som en håndværkerskole indtil slutningen af 1960’erne, hvor en række lokale kristne foreninger opkøbte bygningen, for at starte en efterskole med fokus på kristne værdier. Et livssyn som stadig er kendetegnende for Hørby Efterskole.

I 1972 startede det første elevhold, der bestod af 30 elever, som var på skolen fra april til august. Året efter startede det første elevhold, der var på skolen et helt skoleår. Dette elevhold bestod af 70 elever.

Hørby rummer nu op til 130 elever og har gennemgået flere store renoveringer og tilbygninger. Den populære og meget anvendte hal blev bygget i 1981 og senere i 1990 blev skolens velfungerende og inspirerende musikhus med scene opbygget. Disse tilbygninger blev starten på Hørbys to største valgfagsområder – idræt og performance.

De seneste 15 år har pædagogisk udvikling med fokus på læringsstile været kendetegnet for Hørbys undervisningsstil og tilrettelæggelse. Alle kan blive bedre til at lære at lære. Derfor søger efterskolen at arbejde kreativt og nytænkende med solid støtte fra forskning, der kan fortælle hvordan god og meningsfuld læring etableres.

Læs mere om skolen ved at klikke her eller se videoen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole fejrer
Danmarks Grundlovsdag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger