Mads Toghøj Band tog kegler i Østervrå

Mads Toghøj Band tog kegler i Østervrå

23. maj 2016 - kl. 0:03 - af

Musikken leverede varen, og det samme gjorde publikum, så alt kom til at gå op i en højere enhed, selv om der var plads til flere i Østervrå Kulturhus til fredagens koncert med de fire gæve fynboere.

For nogen var det et dejligt gensyn og for andre var det første møde med Mads Toghøj Band, men at dømme efter publikums begejstring, så bliver det ikke sidste gang.

Spillelisten var hovedsagelig med fokus på Mads Toghøjs egen plade ”Alley of Faith”, som spænder vidt og giver et meget godt billede af, hvor alsidig et repertoire han spænder over i en blanding af country, blues, rock, root, folk m.m. Bag sig havde han en trio af musikere, der bare kan deres håndværk, og flere gange i løbet af aftenen brillerede med solospil.

På trods af de lidt ukendte tekster og musik, så var genren genkendelig, og da de musikalske gæster i andet sæt på opfordring spillede Johnny Cash nummeret ”Folsom Prison Blues” og et par Elvisnumre rundet af med John Denvers – Leaving on a Jet Plane, som publikum blev opfordret til at synge med på, så var det lige før salen lettede. Mads Toghøj og bandet mestrer også rigtig flot disse store klassikere.

I to gange tres minutter blev der vippet i takt til musikken og flere gange var der spontane taktfaste klapsalver – ind imellem var der også nogen, der måtte op for at få hele kroppen med. Stemningen nåede nye høj da aftenens sidste nummer ” Will The Circle Be Unbroken” blev fyret af med stor overbevisning, og det kalder jo selvfølgelig på ekstranummer.

Koncerten var tilrettelagt af Østervrå Kulturforening og borgerforeningen, som er særdeles tilfreds med aftenens forløb. – Det er ærgerligt, at vi ikke kunne sælge flere billetter, dem der var der havde en super skøn aften. Økonomisk er resultatet endnu ikke gjort op, men overskud, det vi får ikke, slutter arrangørerne.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mads Toghøj Band tog kegler i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger