Hjerteforeningen Sæby slår et (golf)slag for dit hjerte

Hjerteforeningen Sæby slår et (golf)slag for dit hjerte

8. april 2016 - kl. 12:14 - af

Arrangementet foregår den 17. april, og golfspillerne slår måske igen ved Landsindsamlingen ugen efter – den 24. april.

Sæby Golfklub inviterer sammen med 160 golfklubber i hele Danmark alle medlemmer af Hjerteforeningen til det årlige åbent hus-arrangement Golfens Dag.

”Jeg kan kun opfordre til at møde op i Sæby Goldklub den 17. april. Her får man indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold. Måske det bliver kærlighed ved første slag. Omvendt håber vi på, at vi kan lokke en masse golfspillere med som indsamlere i Hjerteforeningens Landsindsamling ugen efter – den 24. april”, siger Merethe Gaardbo, Hjerteforeningen Sæby.

”Golf er hygge, golf er socialt samvær, og så er det oven i købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed. Vi håber derfor, at rigtig mange af Hjerteforeningens medlemmer vil bruge dagen til at se, om golf kan få deres hjerte til at banke”, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

DGU oplyser, at det tager ca. 4,5 timer at gå 18 huller, og at det svarer til omkring 11 kilometers gang. En runde golf giver således en samlet forbrænding på omkring 2.000 kcal, og har desuden en god effekt på både hjerte, kredsløb og kolesterol.

Hjerteforeningen har indledt et samarbejde med Dansk Golf Union (DGU). Det handler i 2016 om, at golfklubberne kan henvende sig til de lokale hjerteforeninger og her få hjælp til at få etableret en Hjertesti rundt om deres baner. Ideen er at få tiltrukket nogle ikke-golfere til golfklubberne, og samtidig opnår Hjerteforeningen synlighed og positiv omtale på grund af hjertestierne.

”På Golfens Dag sætter vi vores banner op i golfklubben og udleverer relevant materiale. Arrangementet er kun første skridt i samarbejdet. Senere vil vi demonstrere førstehjælp, og måske kan vi til næste år stable en hjertemarch på benene”, siger Merethe Gaardbo.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre. Sidste år deltog over 8.000 i Golfens Dag, og Dansk Golf Union håber i år at kunne sætte rekord for antal besøgende.

Du kan melde dig som indsamler på: merethegaardbo@gmail.com

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningen Sæby slår et (golf)slag for dit hjerte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger