Tilskud til Østervrå, underskuds-garanti til Springteam Sæby

Tilskud til Østervrå, underskuds-garanti til Springteam Sæby

14. marts 2016 - kl. 0:04 - af

FHK_Logo_cmykProjektet ”Vi bevæger Østervrå” havde søgt Frederikshavn Kommune om et tilskud på 280.000 kr. Økonomiudvalget imødekom forleden det meste af ansøgningen ved at yde et tilskud på 250.000 kr.

Projektet består af 3 dele: sognehus, bibliotek / ungdomsklub samt spejderlokaler, i alt 9,43 mio. kr. Hver del kan gennemføres som et selvstændigt projekt. Sognehus og spejderlokaler forventes finansieret fra menighedsrådets regi, tilskud fra mindre fonde og egne midler. Ansøgningen om støtte fra Frederikshavn Kommune vedrører derfor alene den del af projektet, som handler om bibliotek, ungdomsklub m.m. med et samlet anlægsbudget på 5,2 mio. kr.

Springteam Sæby havde søgt om tilskud til leje af Arena Nord i forbindelse med værtskab ved Danmarks Gymnastik Forbunds Mini DM kvalifikation til forbundsmesterskaberne i team gymnastik. Lejen for Arena Nord er 41.250 kr.

Springteam Sæby forventer tilmelding fra ca. 1200 gymnaster. Derudover forventer foreningen et stort forældrefremmøde.

Springteam Sæby søgte i 2015 tilskud til halleje i Arena Nord ved Folkeoplysningsudvalget, men fik afslag. Derefter søgtes tilskud ved Økonomiudvalget, som også resulterede i et afslag, men dog en underskudsgaranti på 20.000 kr. Springteam Sæby benyttede sig imidlertid ikke af underskudsgarantien. Økonomiudvalget har besluttet, at ansøgningen om tilskud heller ikke i år ikke kan imødekommes, men der bevilges en ny underskudsgaranti på max. 20.000 kr. i lighed med i fjor.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilskud til Østervrå, underskuds-garanti til Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger