Spillehal i Sæby ønskes drøftet i Byrådet

Spillehal i Sæby ønskes drøftet i Byrådet

11. marts 2016 - kl. 10:15 - af

De 2 byrådsmedlemmer Christina Lykke Eriksen (SF) og Ida Skov (Enhedslisten) ønsker sagen om tilladelse til at indrette sportscafé og spillehal i Pindborggade 19 i Sæby på Byrådets bord, når Byrådet mødes den 16. marts.

Et smalt flertal på 3 for og 2 imod i Plan- og Miljøudvalget ændrede for nylig en tidligere beslutning om ikke at tillade en sådan indretning til, at det kan godkendes.

”Vil vi foreslå Byrådet, at beslutningen annulleres, idet tilladelsen er givet på et grundlag, som ikke har været byrådsbehandlet,” anfører de 2 nævnte byrådsmedlemmer.

De henviser endvidere til, at Ifølge de eksisterende retningslinjer kan der ikke etableres spillehaller i centerområder med bevaringsinteresser. Disse retningslinjer har Plan- og Miljøudvalget efter deres opfattelse ændret med et pennestrøg, således at spillehallerne nu kan etableres, såfremt der blot tages hensyn til bygningernes ydre fremtoning.

Ida Skov og Christina Lykke Eriksen finder, at en sådan beslutning strider åbenlyst mod Kommuneplanen, indstillingen forud for mødet, er at der er lagt op til drøftelse af henvendelsen.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spillehal i Sæby ønskes drøftet i Byrådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger