Forsøg på tricktyveri – pas på der ude

Forsøg på tricktyveri – pas på der ude

8. marts 2016 - kl. 14:04 - af

politi_250x600_8I dag omkring middagstid kom to udenlandske, meget unge mennesker på omkring 15-18 år, en dreng og en pige, inde i forretningen hos Klinik for Fodterapi.

De stillede sig ved skranken, og pigen tog en fod fil, som hun gerne ville betale for. Hun åbnede sin pung, som indeholdt en del udenlandske penge og en dansk 1.000 kr. seddel, som hun ønskede at betale med. På samme tid kommer endnu en ung udenlandsk mand ind i klinikken og stiller sig ved siden af de to andre.

Da Britta Arentsen, indehaver af Klinik for Fodterapi, siger, at hun ikke kan give tilbage på den store seddel, begynder de at tale sammen, på et sprog som Britta ikke forstod. Her efter pakker de hurtigt deres ting væk og forsvinder fra stedet.

Der er ingen tvivl om, at det er et forsøg på tricktyveri, med penge frem og tilbage over skranken, indtil de har snydt sig til penge. Om 1.000 kr. sedlen var ægte, kan Britta ikke sige noget om, da hun aldrig fik den i hænderne.

Så hold øje med dem i bybilledet og især i forretningerne i Sæby – de kan være ude på at ville have vekslet penge, og resultatet kender man, de er lynhurtige, og pludselig står man med et underskud.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsøg på tricktyveri - pas på der ude' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger