GF Nord vil dele overskuddet med alle forsikringskunder

GF Nord vil dele overskuddet med alle forsikringskunder

3. marts 2016 - kl. 11:50 - af

Fredag den 11. marts får de lokale bilister i GF Nord 1,9 millioner kroner tilbage på deres bilforsikring. Samtidig lancerer det kundeejede forsikringsselskab overskudsdeling på alle forsikringer til alle kunder.

Når der er overskud på forsikringen, er det ikke altid aktionærer, der skummer fløden. I GF Forsikring, der er et af Danmarks største kundeejede forsikringsselskaber, har princippet om lokal overskudsdeling betydet, at der gennem årene er sendt 2,4 milliarder kroner retur til kunderne, og fredag 11. marts kan GF-kunderne igen se frem til at få penge tilbage.

– I 2015 havde de lokale GF-bilister så få skader på deres biler, at der kom overskud på bilskaderegnskabet. Samlet set betaler GF Nord 1,9 millioner tilbage, hvilket svarer til, at hver bilist får 12 procent af sin betalte bilforsikringspræmie retur, fortæller Jens Jørgen Vinther, formand for GF Nord.

– Overskuddet er et resultat af, at GF’s bilister har kørt fornuftigt og været forskånet for de helt store vejrproblemer, fortsætter Jens Jørgen Vinther.

Forudsætningen for at kunne levere et godt regnskab til GF-bilisterne er, at de kører fornuftigt på de danske landeveje. Af den grund arbejder GF Forsikring løbende på at forebygge skader og støtter aktiviteter, der kan være med til at øge trafiksikkerheden.

Overskudsdeling på alle forsikringer
– Vi har nu valgt, at princippet om overskudsdeling fremover skal komme alle vores kunder til gode. Ved at indføre overskudsdeling på alle vores forsikringer, vil alle GF-kunder i fremtiden få større glæde af at være forsikrede i det kundeejet GF Forsikring, slutter Jens Jørgen Vinther.

Fra 2017 vil overskudsdelingen løbende ske ved, at overskuddet trækkes fra i prisen på forsikringerne fra årets start.

3 skarpe til Jens Jørgen Vinther, GF Nord

Hvorfor har I først nu indført overskudsdeling til alle?
– Da GF startede, havde vi kun bilforsikring, så det er af historiske grunde, at vi hidtil kun har betalt overskuddet tilbage på bilforsikring. Men i dag tilbyder vi alle almindelige private forsikringer, og derfor synes vi, tiden er inde til at udvide overskudsdelingen.

Bliver det så bilisterne, der skal betale for overskudsdelingen på de andre forsikringer?
– Nej, det er sådan, at skaderegnskabet på bilforsikring fortsat opgøres helt lokalt blandt bilisterne i GF Nord. Til gengæld vil skaderegnskaberne på de andre forsikringer blive opgjort på landsplan blandt alle GF-kunder. På den måde får bilister, der også har andre forsikringer hos os, endnu større gavn af overskudsdelingen.

Får man flere eller færre penge tilbage fremover?
– Hvor stort overskuddet bliver, afhænger af, hvor mange og hvor dyre skader der har været i årets løb. Som et kundeejet selskab holder vi priserne på et så lavt niveau som muligt fra årets start, og det er derfor ikke et mål i sig selv med et stort overskud. Til gengæld er overskudsdelingen en sikkerhed for, at man som kunde får forsikring for alle pengene.

Fakta om GF Forsikring
”GF” står for Gruppe Forsikring, fordi man hos GF altid er forsikret sammen med ligesindede, enten inden for et lokalområde, firma-/fagområde eller via en gruppeordning. GF Forsikring er stiftet i 1967 og er i dag et af Danmarks største kundeejede forsikringsselskaber, kendt for overskudsdeling og sin nærhed til kunderne. På landsplan er der i dag 38 GF-kontorer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Nord vil dele overskuddet med alle forsikringskunder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger