Aktive Kvinder byder foråret velkommen

Aktive Kvinder byder foråret velkommen

24. februar 2016 - kl. 0:03 - af

Modeshow Viking_600x250Foråret står for døren og dermed også den nyeste mode. Så Aktive Kvinder Sæby er på banen med et kæmpemæssigt modeshow, der afvikles på Hotel Viking onsdag den 9. marts.

Her vil hele 16 forretninger, de 12 fra Sæby og 4 fra Frederikshavn, præsentere forårets og sommerens mode indenfor bl.a. tøj, sko, frisurer, hudpleje, lingeri, smykker, børnetøj, strik og briller. Det sker igen med formanden for Sæby Handelsstandsforening, Hans Ole Kalhøj, som konferencier.

Modetrenden til hele familien vil blive vist af lokale mannequiner og dressmen i alle aldre.
De enkelte butikker kan deltage med tre modeller, og Jette Din Frisør vil sætte modellernes hår, inden de går på scenen, mens Jannis Hudpleje vil forestå en let sminkning af modellerne.

Der indledes med en let anretning inden første del af modeshowet. I pausen bliver der serveret kaffe og kage, inden der tages fat på sidste afdeling. I aftenens løb vil der blive lodtrækning af mange gevinster skænket af de deltagende forretninger.

Aktive Kvinder Sæby har gjort det til en tradition at afvikle modeshow hvert forår og efterår i samarbejde med forretninger i både Sæby og Frederikshavn og det hver gang med stor tilslutning.

De 16 medvirkende forretninger er Annette, Kjolegården, Mix-it, Mr. Tage Rasmussen, Kalhøj, Brunø, Sanne C, Zjoos, Den Blå Giraf, Wiberg Strik, Torvets Ure- og Optik, Jette din Frisør, Kertehuset Lillelys (med tøj), Spar Dame Frederikshavn, Nyholmstrand Sko og Jannis Hudpleje.

Aktive Kvinder Sæby forventer stor tilslutning til showet, hvor alle i øvrigt er velkommen. Tilmeldingen, som er i fuld gang og slutter torsdag den 3.marts, skal ske til Dorthe tlf. 21733054 eller til Elsebeth tlf. 30560265.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder byder foråret velkommen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger