Spar Nord Sæby klar med nyt rekordlån

Spar Nord Sæby klar med nyt rekordlån

14. januar 2015 - kl. 0:04 - af

SN_Lone_Olsen_080514_IMG_3 copySpar Nord Sæby tilbyder nu 30-årige fastforrentede lån fra Totalkredit med en rente på bare 2 procent. Banken opfordrer boligejere i Sæby til at overveje fordelene ved at omlægge til det nye rekordlån.

Renten på et fastforrentet boliglån slår endnu en gang rekord.Spar Nord Sæby tilbyder nu et 30-årigt fastforrentet realkreditlån fra Totalkredit på bare 2 procent i rente, og dermed har det aldrig været billigere at binde renten på sit boliglån i hele løbetiden på 30 år.

– Det her lån er historisk attraktivt, og det gælder uanset, om du står over for at skulle købe ny bolig eller allerede har en bolig med realkreditlån, siger Privatkunderådgiver Lone Olsen i Spar Nord Sæby.

– Hvis du eksempelvis er en af de mange boligejere, som allerede har et fastforrentet lån på 3 procent eller derover, bør du bestemt overveje mulighederne ved at omlægge til det nye 2 procents lån, fortsætter hun.

Lone Olsen tilføjer, at renten på et 30-årigt boliglån så sent som i 2008 var over 6 procent.

F1-dræber
Til april skal 46.000 boligejere have rentetilpasset deres variabelt forrentede lån i Totalkredit, og en del af dem bor i Sæby. De boligejere skal inden 31. januar beslutte, om de vil fortsætte med deres eksisterende lån eller ændre det.

I Spar Nord Sæby er Lone Olsen ikke i tvivl om, at det også er oplagt for boligejere med rentetilpasningslån at hoppe med på konverteringsvognen. Et fastforrentet 2 procents lån giver nemlig både større sikkerhed og en rente, der ligger under det historiske gennemsnit på det etårige rentetilpasningslån.

– Vi har rigtig mange kunder, som står over for at skulle beslutte, om de vil ændre deres lån, og dem vil jeg opfordre til at tage en snak med deres rådgiver. Og det gælder ikke mindst kunder med F1-lån, fordi vi nu har en række F1-dræbere på hylden i form af hele ekstraordinært gode fastforrentede lån, uddyber Lone Olsen.

Fakta: Du skal overveje 2 procents lånet, hvis:

  • Du skal købe ny bolig.
  • Du har et lån med variabel rente og fremover ønsker at undgå ubehagelige rentestigninger.
  • Du har et fastforrentet lån med en rente på 3 procent eller derover.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Privatkunderådgiver, Lone Olsen, 96 89 04 36, loo@sparnord.dk 

Om Spar Nord
Med flere end 360.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 71 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2013 et overskud før skat på 670 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 125.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby klar med nyt rekordlån' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger