Henrik Duer kommer til Østervrå…Henrik Duer kommer til Østervrå…

1. januar 2015 - kl. 0:05 - af

Oestervraa HAllen2_600x250Foredrag: Vægttab – sådan får du succes!

Træner og vært på TV3’s program ”Ekstrem Fed” kommer til Østervrå Kulturhus torsdag den 15. januar.

Aftenens gæst vil komme med bud på, hvordan du kan finde din helt personlige vægttabsstrategi, så der bliver tale om et sundt vægttab – der vel at mærke holder resten af livet.

Henrik Duer er netop aktuel med sin nye bog ”Kuren til varigt vægttab”, og det er den, og de erfaring han har gjort sig som personlig træner med at få mennesker i til at tabe sig eller til at komme i topform, han vil tage udgangspunkt i ved aftenens arrangement.

Henrik Duer er uddannet træningsfysiolog cand. scient. i idræt og kemi, og mange kender ham sikkert fra TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet”, hvor han har været vært med gode resultater.

Aftenens arrangement er tilrettelagt i et samarbejde mellem Spar Nords lokalafdeling i Østervrå, Østervrå Bibliotek og Østervrå IF’s Motionsafdeling. – Vi glæder os rigtig meget til at præsentere en spændende foredragsholder, lyder det fra arrangørerne, der understreger at arrangementet er for alle interesserede. Læs mere på hjemmesiden www.henrikduer.dk

Billetter til foredraget med Henrik Duer kan købes på Østervrå Bibliotek, hos Spar Nord i Østervrå eller ved indgangen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '

Henrik Duer kommer til Østervrå...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER