Søren Jensen i Sæby indtræder i ny kæde

Søren Jensen i Sæby indtræder i ny kæde

20. december 2014 - kl. 9:15 - af

SONY DSCFra nytår indtræder butikken i den store, europæiske kæde, Euronics, og Sæby får en af Danmarks første Euronics-butikker. Det ligger fast, efter Søren Jensen A/S har valgt at indtræde i den kæmpestore, europæiske elektronikkæde, Euronics, der netop nu er ved at åbne sine første butikker i Danmark.

”Vi har i noget tid været på udkig efter et kædekoncept, som giver os lidt flere muligheder, og hvor udviklingspotentialet er stort. Med Euronics-kæden i ryggen får vi de helt rette betingelser for at bevare en konkurrencedygtig elektronikforretning i byen”, siger Ole Rørbæk og tilføjer:

”Vi går en meget spændende tid i møde. Euronics-kæden er kæmpestor i Europa, men i Danmark er kæden helt ny, og her kan man handle lokalt til skarpe priser. Euronics-kæden tæller ikke færre end 11.000 butikker i 31 lande, og det giver butikken en konkurrencemæssig fordel”, forklarer Ole Rørbæk.

”Når vi er så store i Europa, så betyder det, at vi kan handle stort ind og derved få skarpe priser hos leverandørerne. Det betyder, at kunderne kan handle lokalt med et højt serviceniveau samtidig med, at de får en konkurrencedygtig pris”, siger Ole Rørbæk.

Skal være tæt på kunderne
Og det er netop Euronics strategi, at butikkerne skal være lokalt forankret og tæt på kunderne samtidig med, at kæden kan konkurrere på prisen.

”Der er en tendens i markedet lige nu, at elektronikkæderne lukker butikker i de mindre byer for at samle deres aktiviteter i store varehuse uden for byerne. Det, synes vi, er en kedelig tendens – Euronics går den anden vej og vil i stedet bevare de små og mellemstore butikker i byerne for at være tæt på kunderne. På den måde gør vi det let og sikkert for kunderne at handle alt lige fra hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner til tv og telefoner – samtidig med at vi bidrager til det lokale handelsliv”, slutter Ole Rørbæk.

Euronics forventer at åbne 20-25 butikker i Danmark i løbet af 2015, og åbningssalget kommer i uge 1 hos Søren Jensen A/S i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søren Jensen i Sæby indtræder i ny kæde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger